Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Αμφιλοχία: Θρασύτατη διάρρηξη μέρα μεσημέρι - Σύλληψη των δραστών σε χρόνο ρεκόρ


Σοκ προκάλεσε στους κατοίκους της Αμφιλοχίας το χθεσινό περιστατικό θρασύτατης διάρρηξης, που σημειώθηκε σε μονοκατοικία μέρα μεσημέρι.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 2:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουνίου, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε ξαφνικά και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές πάνω από το κεφάλι του.

Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης, που κοιμόταν εκείνη την ώρα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε τους δύο άνδρες στο δωμάτιο του. Με έκπληξη και ψυχραιμία, τους ρώτησε τι έκαναν εκεί, με τους δράστες να προσποιούνται ότι ζητούσαν νερό. Ωστόσο, η αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη τους έβαλε σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης δεν πανικοβλήθηκε. Αντίθετα, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, καταδιώκοντας τους δράστες και ταυτόχρονα ειδοποιώντας τις αστυνομικές αρχές της Αμφιλοχίας. Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα, και σε μια εντυπωσιακή κινητοποίηση, κατάφερε να συλλάβει τους ληστές στην οδό Β. Καραπάνου, στο κέντρο της πόλης.

Οι δράστες αποδείχθηκε ότι ήταν Αγρινιώτες Ρομά. Ο ένας από αυτούς ήταν ανήλικος, ενώ ο άλλος είχε μόλις αποφυλακιστεί πριν από 20 ημέρες. Η ηλικία και η προγενέστερη φυλάκισή του, κάνουν το περιστατικό ακόμα πιο ανησυχητικό, δείχνοντας την επανειλημμένη παραβατική συμπεριφορά του.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι αναστατωμένη μετά από αυτό το περιστατικό, που έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους την αναγκαιότητα επαγρύπνησης και άμεσης αντίδρασης σε περιπτώσεις εγκληματικότητας και κυρίως τις Tετάρτες που στην πόλη έρχεται αρκετός ξένος κόσμος λόγο της λαϊκής Αγοράς.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία καλείται να επιβάλει τις δέουσες ποινές στους δράστες, αποδίδοντας δικαιοσύνη και αποθαρρύνοντας μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες.

https://e-maistros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες