Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Αμοργός: «Προσευχηθείτε για εμάς» - Το νέο μήνυμα της συντρόφου του αγνοούμενου 59χρονου και η εικόνα του Αγίου Φανουρίου


Άφαντος παραμένει για 12η ημέρα ο 59χρονος Αμερικανός αστυνομικός Έρικ Κάλιμπερτ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Ιουνίου στην Αμοργό.

Η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσέιν βιώνει ώρες αγωνίας και καθημερινά κάνει αναρτήσεις στα social media ενημερώνοντας για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εντοπισμό του.

 «Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ» έγραψε σε ανάρτησή της σήμερα το πρωί.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου η σύζυγος του αγνοούμενου, έβαλε και μια εικόνα του Άγιου Φανούριου γράφοντας «προσθέτω αυτό στις προσευχές μου για να βρούμε τον Άλμπερτ Κάλιμπερτ».

Από το «κατηγορώ» για αδράνεια στη συγγνώμη

Πριν από μερικές ημέρες η σύντροφος του 59χρονου είχε κάνει δηλώσεις στην New York Post και είχε καταλογίσει ευθύνες και αδράνεια και αδιαφορία στις Αρχές. Ωστόσο μετά ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

«Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί διαπίστωσα πως ορισμένα πράγματα που είχα πει παλαιότερα πλήγωσαν τα αισθήματα ορισμένων ανθρώπων, ειδικά στην ΑμοργόΘέλω πραγματικά να απολογηθώ σε όσους πλήγωσα με τα λόγια μου. Η οικογένεια του Άλμπερτ και εγώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τη στήριξη που πήραμε εδώ στην Αμοργό

Εγώ προσωπικά περνάω τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου και ελπίζω να μην με κρίνετε για όσα λέω. Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθη αλλά παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι έχω μια αποστολή μπροστά μου, να βρω τον Άλμπερτ και να τον φέρω πίσω στο σπίτι του».

Διαβάστε σχετικάΑμοργός: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει την παύση των ερευνών για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικάνου

Αμοργός: Η σύντροφός του Αμερικανού που αγνοείται ξεσπά – «Θα μείνω εδώ μέχρι να βρουν τον έρωτα της ζωής μου»

Θρίλερ στην Αμοργό: Αγωνία για τον Αμερικανό τουρίστα που εξαφανίστηκε – «Οι Αρχές έχουν “χτενίσει” το μονοπάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες