Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Πέθανε ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί», Ηλίας Τζαφέρης, στα 57 του χρόνια

Μετρούσε 34 χρόνια πορείας στη δημοσιογραφία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Καρφί, Ηλίας Τζαφέρης.Ο Ηλίας Τζαφέρης ήταν, επίσης, εκδότης και διευθυντής των ιστοσελίδων lykavitos.gr και moneypress.gr.

Ο Ηλίας Τζαφέρης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον χώρο της δημοσιογραφίας το 1990 από τον Flash 961.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1994, ανέλαβε αρχισυντάκτης στο Κανάλι 5 (Alter) θέση στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα ανέλαβε από το 1997 έως το 1999 διευθυντής στο Business Radio.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήτνα ο Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην εφημερίδα «Το Άρθρο» όπου εργάστηκε από το 2007 ως το 2011.

Ο Ηλίας Τζαφέρης για ένα χρόνο διετέλεσε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε τις ιστοσελίδες Lykavitos.gr και Moneypress.gr.

Το 2019 πέρασε στα χέρια του η εφημερίδα «Καρφί», την οποία είχε εκδώσει πρώτος ο Νίκος Κακαουνάκης.

https://www.protothema.gr/greece/article/1506019/pethane-o-ekdotis-tis-efimeridas-karfi-ilias-tzaferis/

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Απεβίωσε ο Ηλίας Τζαφέρης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Ηλία Τζαφέρη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα 6/6/24 σε ηλικία 57 ετών.

Ο Ηλίας Τζαφέρης γεννήθηκε στη Βέροια το 1967. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στο ελεύθερο ρεπορτάζ το 1986 στην εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ». 

Στη συνέχεια εργάστηκε στην «ΕΡΑ 4», στο περιοδικό «CINE 7», στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ στην «ΕΞΟΡΜΗΣΗ», στο Ρ/Σ «FLASH 9.61», αρχισυντάκτης στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 5», αρθρογράφος στην εφημ. «ΑΥΡΙΑΝΗ», διευθυντής στο «BUSINESS RADIO», αρχισυντάκτης στον Τ/Σ «ALPHA». Από το 2007 έως το 2011 θα εργαστεί στην εφημ. «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» ενώ ακολουθεί η συνεργασία του με την εφημ. «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Στη συνέχεια θα ιδρύσει και θα διευθύνει τα ενημερωτικά site «Lykavitos.gr» και «Moneypress.gr». Μετά τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη και έως σήμερα ήταν εκδότης της εφημ. «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ».

Ο Ηλίας Τζαφέρης υπήρξε ένας δραστήριος και επαρκής δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου του. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους φίλους και τους οικείους του και τον αποχαιρετά με σεβασμό.

Τα στοιχεία της κηδείας θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες