Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Το σκισμένο πουκάμισο του ποινικολόγου μετά την επίθεση από τη 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο (φωτο)

"Η 43χρονη καταδικάστηκε για παρενόχληση καθηγητή ιατρικής"

Μπορεί η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος να υποστηρίζει ότι ο ποινικολόγος τη χτύπησε και την εξύβρισε, ωστόσο, ο ίδιος παραθέτει πειστήρια ότι δέχτηκε επίθεση από την γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η εκπομπή T-live μάλιστα παρουσιάζει το πουκάμισο του 70χρονου ποινικολόγου που όπως υποστηρίζει ο ίδιος το έσκισε η 43χρονη δικηγόρος όταν του όρμησε μέσα στο αυτοκίνητό του απειλώντας τον πως θα μιλήσει στη σύζυγό του για την εξωσυζυγική τους σχέση.

Ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν είπε στη 43χρονη ότι πρέπει να διακόψουν την περιστασιακή ερωτική σχέση που είχαν με την ίδια να αντιδρά έντονα λέγοντάς του ότι θα τον καταστρέψει.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλλε η νεαρή δικηγόρος υποστηρίζοντας πως ο 70χρονος ήταν εκείνος που τη χτύπησε και την εξύβρισε, μήνυση κατέθεσε και ο ποινικολόγος, μέσα από τις σελίδες της οποίας ξετυλίγει την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στις 28 Απριλίου. Το σκισμένο και ματωμένο πουκάμισο που φορούσε εκείνη την ημέρα, αποτελεί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, απόδειξη της βίας που του άσκησε η 43χρονη.

«Με την εγκαλούμενη συνευρέθηκα ελάχιστες φορές μετά τις αρχές Φεβρουαρίου 2024 αφότου προς διμήνου με πλησίασε και μου δήλωσε το θαυμασμό της. Μετά τα μέσα Απριλίου του 2024 οπότε παρευρέθηκα σε συνέδριο με τη σύζυγο μου εκτός Αθηνών, εκτράπηκε και απαιτούσε να χωρίσω, διαφορετικά με απειλούσε ότι θα τα πει όλα στη σύζυγο μου και ότι με κάθε τρόπο θα με καταστρέψει» σημειώνεται στη μήνυση.

Το  περιστατικό, συνέβη το απόγευμα της 28ης Απριλίου. «Στις 28/4/24 πήγα σε αγώνες  ποδοσφαίρου στη Δραπετσώνα. Ο αγώνας ήταν από τις 3μμ έως τις 5μμ. Εκεί στο γήπεδο της Δραπετσώνας ήρθε η εγκαλούμενη μόνη της στη μέση του αγώνα και κάθισε στην κερκίδα, δυο θέσεις κάτω από εμένα. Εγώ ήμουν με τον αδελφό μου και την σύζυγο του. Είπε μια καλησπέρα με νεύρα και κάθισε αμίλητη στη θέση της για τον υπόλοιπο αγώνα. Δεν ανταλλάξαμε ούτε λέξη» υποστηρίζει ο δικηγόρος στη μήνυση.

«Η 43χρονη μού ζητούσε να χωρίσω»

«Στο τέλος του αγώνα, όταν βγήκα έξω, με έκπληξη διαπίστωσα ότι με περίμενε. Μου είπε ότι είχε έρθει με ταξί και μου ζήτησε να την πάω στον ηλεκτρικό σταθμό στον Πειραιά. Συναίνεσα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου. Μέσα στο αυτοκίνητο άρχισε να επαναλαμβάνει την απαίτηση της να χωρίσω με τη σύζυγο μου. Της εξήγησα ότι η δική μου προσωπική κατάσταση ήταν δεδομένη και να βρει κάποιον ελεύθερο να παντρευτεί» σημειώνει στη μήνυση ο δικηγόρος.

Όταν ο δικηγόρος μετέφερε τη 43χρονη στον ηλεκτρικό σταθμό για να πάρει το τρένο και να επιστρέψει στο σπίτι της, εκείνη αρνήθηκε να κατεβεί και συνέχισαν μαζί για το γήπεδο στου Ρέντη όπου ο ποινικολόγος θα παρακολουθούσε τον επόμενο αγώνα.

«Φτάσαμε στο λιμάνι απέναντι από τον ηλεκτρικό και πάρκαρα απ’ έξω. Σταμάτησα για να κατέβει όπως μου ζήτησε. Αυτή αρνήθηκε και συνέχισα στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη του Ρέντη όπου θα παρακολουθούσα το επόμενο ματς» αναφέρει.

«Ο θάνατος θα επισκεφθεί το σπίτι σου»

«Φτάσαμε στο γήπεδό. Τότε η εγκαλούμενη ούρλιαζε, με εξύβριζε χυδαιότατα, με αποκαλούσε «σκουπίδι», αλήτη, τιποτένιο , σίχαμα και άλλες βρισιές, τις οποίες ντρέπομαι να αναφέρω, ενώ εξύβριζε, την οικογένεια μου χωρίς λόγο και μου είπε ότι «ο θάνατος θα επισκεφθεί το σπίτι μου και τα παιδιά μου». 

Άνοιξα την πόρτα να φύγω και η εγκαλούμενη φώναζε και απαιτούσε να παραμείνω στο αυτοκίνητο για να μου πει όσα ήθελε. Στην ερώτηση μου «τι κακό σου έκανα και θέλεις να με καταστρέψεις και ο θάνατος να επισκεφθεί το σπίτι μου ;» Μου απάντησε «κάτι θα σκεφτώ να πω ότι μου έκανες» ισχυρίζεται ο δικηγόρος στη μήνυση.

«Η 43χρονη μου κατέσκισε το πουκάμισο»

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, η μανία της 43χρονης ήταν τόσο μεγάλη που του έσκισε το πουκάμισο που φορούσε. Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το T-live, το πουκάμισο φαίνεται κομματιασμένο ενώ διακρίνονται και αίματα, διάσπαρτα, πάνω σε αυτό. 

«Συνέπεια της ορμής και της μανίας της, μου καταξέσκισε το πουκάμισο, προκαλώντας μου κατάπληξη για την δύναμη που είχε ασκήσει. Με κομματιασμένο το πουκάμισο και χωρίς να την έχω αγγίξει καθόλου, καθώς δεν είχα καν τη δυνατότητα να την ακουμπήσω, λόγω της θέσης μου, της κατεύθυνσης του σώματος μου και της προσπάθειας να εξέλθω από το αυτοκίνητο μου και να ξεφύγω από τη μανία της, κατάφερα να βγω ολόκληρος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκεί παρευρισκομένων» αναφέρει ο δικηγόρος. 

Η 43χρονη που υποστηρίζει ότι ο δικηγόρος ήταν εκείνος που τη χτύπησε και την έβρισε χυδαία φώναξε αμέσως την αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση κατά του 70χρονου.

«Μου προκάλεσε αιμορραγία»

«Έκανα να βγω από το αυτοκίνητό μου και τότε όρμησε και με άρπαξε από το δεξί μου χέρι, μπήγοντας μου τα νύχια της και μου προκάλεσε αιμορραγία και το άλλο χέρι με τραβούσε από το πουκάμισο. Την ρώτησα “τι είναι αυτά που κάνεις; Άσε με να φύγω”. Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αδελφού μου, της νύφης μου, των συνεργατών μου και παικτών της ομάδας ποδοσφαίρου. Τότε η εγκαλούμενη φώναξε “τώρα θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταστρέψω”. Ο αδελφός μου την πλησίασε τη ρώτησε γιατί κάνει έτσι και τι θέλει; Τότε αυτή απάντησε “τώρα παίρνω την αστυνομία, θα δεις τι θα γίνει, ο αδελφός σου με έδειρε. Εκείνος της είπε: “τι ψέματα είναι αυτά που λες, εδώ μπροστά μας, εσύ του ξέσκισες το πουκάμισο, και το χέρι του τρέχει αίματα, ενώ δεν σε ακούμπησε καθόλου, κι εκείνη συνέχισε “θα τον καταστρέψω”» υπογραμμίζει ο 70χρονος στη μήνυση.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος, ο αδερφός του της ζήτησε να πάνε σε γιατρό ή ιατροδικαστή προκειμένου να την εξετάσει και εκείνη αρνήθηκε.

«Η 43χρονη καταδικάστηκε για παρενόχληση καθηγητή ιατρικής»

Να σημειωθεί σύμφωνα με την εκπομπή Tlive η 43χρονη που εργάζονταν σε μεγάλο νοσοκομείο είχε καταδικαστεί για παρενόχληση καθηγητή ιατρικής.

Η ίδια επέμενε ότι υπήρξε ιατρικό λάθος μετά από επέμβαση που της έκανε με την ίδια να τον βρίζει δημόσια στο νοσοκομείο. Μπροστά στους ασθενείς του φώναζε αυτός είναι ο χασάπης, τον έλεγε τιποτένιο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Έστελνε μηνύματα στο κινητό του γιατρού με απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, όπως και φωτογραφία με κάδο απορριμμάτων.

Για σχεδόν ένα χρόνο κράτησε η υπόθεση των απειλών και εντάθηκε όταν αυτή διορίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο που ήταν ο γιατρός.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2016 και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε η γυναίκα να πληρώσει αποζημίωση 10.000 ευρώ.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες