Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Σταμνά Αιτ/νίας: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέους μόλις 21 και 22 ετών


Τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Ιουνίου στην Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, όταν δύο νεαροί 21 και 22 ετών έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένη είναι η Αιτωλοακαρνανία από τον τραγικό χαμό των δύο νέων στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σταμνά.

Δύο νέοι, δύο παιδιά ηλικίας 21 και 22 ετών μόλις είναι νεκρά, με την Σταμνά και το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού να βυθίζονται σε απέραντη θλίψη…

Το όχημα που οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 21χρονο οδηγού Σ.Μ., από το Κεφαλόβρυσο.

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και ο 22χρονος συνεπιβάτης, Γ.Μ. καταγόμενος από την Σταμνά.

Αν και διακομίσθηκε εν ζωή με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, δυστυχώς -παρά τις προσπάθειες των ιατρών- εξέπνευσε.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισε τους δύο άνδρες, οι οποίοι ακολούθως παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες