Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ραφήνα: Τρόμος για μία ηλικιωμένη και την κόρη της - Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους (βίντεο)


Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν δύο γυναίκες, 67 και 93 ετών (κόρη και μητέρα) αντίστοιχα που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους δύο αλλοδαπούς που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι τους, στη Ραφήνα.

«Ήταν δύο άτομα. Το ένα ήταν στα σκαλιά, άρπαξε την μητέρα μου και την έσπρωξε έξω και το άλλο άτομο ήταν δίπλα μου και μου είπε πέρνα μέσα γρήγορα γιατί θα σε σκοτώσω», είπε αρχικά η 67χρονη μιλώντας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ANT1.

«Μας απειλούσαν, την μητέρα μου την κλώτσησαν και την χτύπησαν στα πλευρά, την χτύπησαν και στο πρόσωπο και είναι γεμάτη μώλωπες. Προσπάθησα να τους καθησυχάσω και να τους πω ότι δεν θα φωνάξουμε, απλώς μην μας χτυπήσετε, μην μας σκοτώσετε. Να βλέπεις ξαφνικά δύο ανθρώπους άγριους να μην βλέπεις τα χαρακτηριστικά τους, ο ένας με μαχαίρι, ο άλλος με πιστόλι και να μην ξέρεις τι ζητάνε. Μόνο θα ληστέψουν ή θέλουν και να σκοτώσουν», πρόσθεσε.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ανέβηκαν στο διαμέρισμα που μένει η 67χρονη με τον γιο της, βρήκαν χρυσαφικά και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μία μηχανή που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι.

«Και μάλιστα μου είπε ότι “φεύγω και μην πάρεις τώρα την αστυνομία. Μόλις ακούσεις την μηχανή να απομακρύνεται μετά από πέντε λεπτά θα την καλέσεις», είπε στη συνέχεια η 67χρονη.

Οι κακοποιοί φαίνεται πως παρακολουθούσαν τις δύο γυναίκες, καθώς γνώριζαν ότι ο γιος της 67χρονης έλειπε στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου να τις ληστέψουν.

«Την μητέρα μου την πατούσαν με το γόνατο στο λαιμό με ένα μαχαίρι να την απειλούν και να της λένε σκάσε και να την χτυπούν στο πρόσωπο με γροθιές, είπα σίγουρα δεν θα ζήσουμε. Εμένα μου έσπασαν τα δάχτυλα», τόνισε.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν πως πρόκειται για κακοποιούς ιδιαίτερα σκληρούς που γνώριζαν πως στην μονοκατοικία της Ραφήνας υπήρχαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες