Τρίτη 7 Μαΐου 2024

4 νέα περιστατικά βίας στην Ηλεία - Σύζυγος… νταής χτύπησε την εγκυμονούσα πρώην γυναίκα του στον Πύργο


Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και καθημερινά προστίθενται στον… μακρύ -πια- κατάλογο και νέα, κάτι που μάρτυρα πως τα πράγματα… έχουν ξεφύγει προκαλώντας κάτι περισσότερο από προβληματισμό, αλλά και ανησυχία.

Στον Πύργο, μετράμε ακόμα ένα περιστατικό, με μια εγκυμονούσα γυναίκα να καταγγέλει στις Αρχές τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό.

Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς η γυναίκα, ο πρώην σύζυγός της, της πέταξε και την χτύπησε δυνατά με ένα παπούτσι στο πόδι, ενώ παράλληλα προκάλεσε και φθορές στην εξώπορτα του σπιτιού μετά από δυνατές κλωτσιές.

Σε βάρος του, έχει σχηματιστεί δικογραφία.

https://www.patrisnews.com/

Το Φως της Ανάστασης… δεν τους άγγιξε! – Νέα περιστατικά βίας στην Ηλεία

Τρία ακόμα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε διαφορετικές περιοχές του νομού.

Με τον εορτασμό της Ανάστασης του Χριστού, οι ευχές για να φωτίσει η ψυχή του καθενός είναι αυτές που ακούγονται περισσότερο από τα χείλη κάθε πολίτη. Παρά όμως το κλίμα χαράς και διασκέδασης των ημερών αυτών, δεν λείπουν και διάφορα απρόοπτα που έρχονται για να «αμαυρώσουν» τις στιγμές αυτές και να αποδείξουν πως το εορταστικό κλίμα δεν κατακλύζει τους πάντες. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας που εξελίχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε περιοχές του νομού μας, με το φαινόμενο να θυμίζει το «μυθικό τέρας» της Λερναίας Ύδρας που όσο και αν το πολεμάς, τόσο πολλαπλασιάζεται και βγάζει κι άλλα κεφάλια.

Οι αριθμοί ούτως ή άλλως μιλούν μόνοι τους και δείχνουν πως και στην Ηλεία τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μοναδικό θετικό στοιχείο το γεγονός πως πλέον τα θύματα βρίσκουν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν και να καταγγείλουν το συμβάν που τους ταλαιπωρεί. Μονάχα την Κυριακή του Πάσχα είχαμε δύο νέες καταγγελίες, ενώ είχε προηγηθεί και μια ακόμη περίπτωση τη Μεγάλη Παρασκευή.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην περιοχή του Πύργου άνδρας που καταγγέλθηκε από τη σύζυγό του για απειλή και εξύβριση, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της.

Στη δεύτερη περίπτωση είχαμε το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος άνδρα στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.

Στην τρίτη περίπτωση, τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, είχαμε σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων τη σύλληψη ενός άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συμβία του, διότι την απείλησε τηλεφωνικά προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

https://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες