Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Αχαΐα: Με το πρόσχημα ότι έψαχνε δουλειά ο 23χρονος Αφγανός πλησίασε και βίασε την 62χρονη σε χωράφι


Τουλάχιστον εφιαλτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι στιγμές που έζησε στα χέρια 23χρονου αλλοδαπού η 62χρονη στα Νιφορέικα Αχαΐας.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, είναι ένας 23χρονος Αφγανός ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το απόγευμα ο 23χρονος προσέγγισε την 62χρονη που βρισκόταν σε ένα χωράφι όπου πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες. Με το πρόσχημα της αναζήτησης εργασίας, ο 23χρονος πλησίασε την 62χρονη, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, ασκώντας βία, την ακινητοποίησε. Παρά τις προσπάθειες της γυναίκας, ο 23χρονος την βίασε, υπερτερώντας σε δύναμη.

Ο εφιάλτης για την 62χρονη τελείωσε όταν κατάφερε με το χέρι της να πιάσει ένα σφυρί που βρισκόταν κοντά της και να τον χτυπήσει τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, όπου συνελήφθη.

Η 23χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά την σύλληψή του, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες