Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Εύβοια: Κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων εντοπίστηκαν δύο ανήλικοι που χάθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής


Ώρες αγωνίας έζησαν δύο ανήλικοι στην Εύβοια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (03/05). Η περιπέτεια των παιδιών ξεκίνησε όταν πήγαν για περπάτημα με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 14 και 16 ετών που ξεκίνησαν να κάνουν πεζοπορία προς τα Μανίκια. Τα δύο ανήλικα παιδιά διέσχισαν τη διαδρομή και όταν έπεσε η νύχτα αποπροσανατολίστηκαν με αποτέλεσμα να μην ξέρουν που ακριβώς βρίσκονται, σύμφωνα με το evima.gr.

Πανικοβλήθηκαν και αμέσως κάλεσαν για βοήθεια την Πυροσβεστική Κύμης.
Αμέσως σήμανε συναγερμός με τον διοικητή επιπυραγό, Δημήτρη Δεμερούτη να συντονίζει τις ενέργειες για τον εντοπισμό τους.

Ξεκίνησε γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού των δύο ανηλίκων παιδιών στην περιοχή από την Πυροσβεστική, την αστυνομία, εθελοντές και το πρόεδρο της Κοινότητας Μανικίων, Κώστα Σεφερλή.

Οι ενέργειες εντοπισμού των ανηλίκων επικεντρώθηκαν ανάμεσα στη Βρύση και τα Μανίκια. Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κύμης, επιπυραγός, Δημήτρης Δεμερούτης είχε επικοινωνία με τα δυο παιδιά μέσω κινητού τηλεφώνου και τους κατεύθυνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να τα εντοπίσουν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα δύο ανήλικα παιδιά εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική και παραδόθηκαν στις οικογένειες τους.

Να σημειωθεί ότι κάτω από το σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο ανήλικα παιδιά ήταν γκρεμός 200 μέτρων.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες