Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ο Παναιτωλικός νίκησε ξανά στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ 1 - 0, με εκπληκτικό γκολ του Βέργου (φωτο & βίντεο)


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Super League, σ' έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πιο απειλητικοί οι Κρητικοί στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, πίεσαν αρκετά τον Παναιτωλικό που άργησε να μπει στο παιχνίδι, ενώ έπεσε ο ρυθμός προς το τέλος του 45λεπτου.

Καλύτερο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο... με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με τον Νίκο Βέργο και να φεύγει πάλι νικητής από το Ηράκλειο.

Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Ανέστη χωρίς όμως να απειλήσουν σοβαρά, ενώ ο Παναιτωλικός είχε μόνο ένα δυνατό σουτ του Βέργου που έφυγε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχασαν από έναν παίκτη τους καθώς αποχώρησαν τραυματίες ο Μεντόσα και ο Λάμπρου.Η είσοδος του Χρήστου Μπελεβώνη έδωσε πνοή στον Παναιτωλικό....

Τέλος του ημιχρόνου στο Γεντί Κουλέ χωρίς σκορ το ματς. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό φορτσάτο να έχει δύο καλές ευκαιρίες και στη συνέχεια να πετυχαίνει γκολ.

Στο 47' ο  Koρνέλιους δοκίμασε το πόδι του από μακριά,αλλά δεν ανησύχησε τον Επασί.

Στο 51' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Η μπάλα έπειτα από κόντρα έφτασε στον Βέργο, ο οποίος ήταν αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και ο Επασί μπλόκαρε εύκολα.

Στο 52' γκολ ο Παναιτωλικός: Ο Βέργος έφυγε στην κόντρα, πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά κι ενώ είχε μπροστά του τον Διαμαντή έκανε το σουτ στο δεξί "Γ", νίκησε τον Επασί και 0 - 1.

Στη συνέχεια ο Νίκος Νόμπλιας προχώρησε σε δύο αλλαγές για να ανατρέψει την εις βάρος του ΟΦΗ εξέλιξη, όμως ο Παναιτωλικός κρατούσε άνετα το προβάδισμα... και απειλούσε όταν μπορούσε!

Στο 69' νέος τραυματισμός για τον Παναιτωλικό: Aποχώρησε ο Αποστολάκης και μπήκε ο Λούι στη θέση του.

Στο 76' καλή στιγμή για τον ΟΦΗ να ισοφαρίσει: Ο Ουές τροφοδότησε τον Νέιρα και ο  Αργεντινός έκανε το σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή, όμως αστόχησε.

Στο 78' Βέργος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, προσπάθησε να πλασάρει τον Επασί, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.Στην εκτέλεση ο Κορνέλιους πέτυχε γκολ το οποίο μετά από έλεγχο του VAR ακυρώθηκε ως οφσάντ.


Στο 94' μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να φτάσει στην ισοφάριση: Κεφαλιά πάσα του Βούρου προς τον Νέιρα, ο οποίος από κοντά αστόχησε.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε 1 - 0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική των playouts χάρη στο γκολ του Βέργου στο 52'. Πήραν ξανά το διπλό οι Αγρινιώτες στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης(69' Ουές), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Λάμπρου(40' λ.τ.  Καμάου), Νέιρα, Μπουζούκης(58' Στάικος), Τσιλιανίδης(58' Γιαννούλης), Φελίπε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης(70' λ.τ. Λούι), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε(87' Μπαρμπόσα), Μεντόσα(33' λ.τ. Μπελεβώνης), Μόρσεϊ(70' Νταγκό), Βέργος(87' Καρέλης).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες