Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγωδία στη Μόρια: 5χρονο αγοράκι από το Αφγανιστάν το πάτησε φορτηγάκι


Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Μόρια της Λέσβου,όπου ένας πεντάχρονος από το Αφγανιστάν έχασε τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από τη Μόρια, στην περιοχή του Αη Γιάννη, όταν ένα φορτηγάκι που κινούνταν στο χώρο πήγε να στρίψει πάτησε ένα χαρτόκουτο, μέσα στο οποίο βρισκόταν το άτυχο παιδάκι,που προφανώς έπαιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού βρίσκονταν μέσα στο χώρο επιχείρησης της περιοχής παραδίδοντας εμπόρευμα και όταν πήγε να στρίψει το όχημά του,πάτησε το χαρτόκουτο μέσα στο οποίο βρισκόταν το παιδάκι.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο,ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.
https://voreioaigaio.ert.gr/

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα
Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου σχετικά με περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 5χρονου αλλοδαπού από φορτηγό όχημα, σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση, για περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 5χρονου αλλοδαπού από φορτηγό όχημα, σήμερα (24-09-2019) το μεσημέρι σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο ημεδαπός οδηγός, κινούμενος με το φορτηγό όχημα, παρέσυρε χάρτινη κούτα εντός της οποίας βρισκόταν ο ανήλικος.

Ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες