Ενώπιον της εξεταστικής για την υγεία εμφανίστηκε σήμερα, για τρίτη φορά, ο υπόδικος και προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, με φόντο τις αποκαλύψεις του Documento.
Η αρχή της συνεδρίασης
Η αρχή της συνεδρίασης
Ανοίγοντας τη διαδικασία, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, ανέφερε μία σειρά από ενέργειες στις οποίες προέβη το προεδρείο, με τις αρμόδιες Αρχές να μην έχουν και τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Ανάμεσά στις ενέργειες αυτές ήταν και το αίτημα για να λάβει τις λίστες των εργαζομένων αλλά και των VIP ασθενών. «Έφτασε στην επιτροπή η λίστα για τους εργαζομένους του ΚΙΕΝ αλλά και των ασθενών. Έχουν σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς σημειώνεται ποιος σύστησε ποιον...» είπε με νόημα ο κ. Μπαλωμενάκης, κάνοντας εμμέσως λόγο για εξυπηρετήσεις.
Ο κ. Μπαλωμενάκης ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές και ένα πόρισμα του ΣΔΟΕ που είχε επικληθεί κατά το παρελθόν ο -τότε- ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ το προεδρείο αιτήθηκε να λάβει και την αλληλογραφία του μάνατζερ Χαραμή με το υπ. Ανάπτυξης.
Ως προς το περιβόητο ημερολόγιο της γραμματέως του Μαρτίνη, κ. Δαγκωνάκη, ο πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε πως το ζήτησε, ενημερώνοντας τα υπόλοιπα μέλη πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ημερολόγιο έφτασε στο ΔΣ της ΗΜΙΘΕΑ και πως η ίδια η γραμματέας του Μαρτίνη απάντησε ότι «δεν έχει τέτοιο πράγμα». «Παραμένει το θέμα αν υπάρχει ημερολόγιο και τι έγινε» επισήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής ανέφερε πως το προεδρείο επέστρεψε το CD πίσω στην αρμόδια Αρχή, καθότι υπάρχουν ενδείξεις για στοιχεία που άπτονται σε ζητήματα προσωπικών δεδομένων. Ο κ. Νικολόπουλος παρενέβη, ζητώντας να ξανά έρθει στην Επιτροπή ο κ. Μαρτίνης, όταν η λίστα αυτή θα δοθεί σε όλα τα μέλη της χωρίς τα στοιχεία που άπτονται του ιατρικού απορρήτου. «Για να πει αν οι ωφελημένοι δέχθηκαν την ωφέλεια και ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Πώς θα αποδειχθεί το νταλαβέρι; Ότι δεν πήγαν να πληρώσουν...» είπε χαρακτηριστικά. Να αναφερθεί δε, πως παρατέθηκε και η ιδέα η οικονομική αστυνομία να αφαιρέσει τα στοιχεία που αφορούν απόρρητα ιατρικά δεδομένα.
«Αυτών οι λογαριασμοί πρέπει να ανοίξουν»
Ο Μαρτίνης κατά την εισηγητική τοποθέτησή του, ανέφερε ένα προς ένα τα ονόματα που η Επιτροπή πρέπει να ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών. «Αν έχω το δικαίωμα, προτείνω να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Αυγερινού και Καϋμενάκη, ανθρώπων της ΔΟΥ Κηφισιάς, του διευθυντή της συγκεκριμένης ΔΟΥ κ. Κολαϊτη, του Γιαννίκου, της Μπερετάνου και του κ. Παπαγεωργίου που μαζί με τον Γιαννίκο έκαναν όλους τους ελέγχους» είπε.
Ταυτόχρονα, ζήτησε το άνοιγμα του λογαριασμού του κ. Χαραμή, αλλά και του Λιαρόπουλου. «Του νυν συνδικαλιστή του Ντυνάν κ. Πανταζόπουλου και επίσης του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγκάρη που ήταν μέλη της Επιτροπής για την προμήθεια του εξοπλισμού» πρόσθεσε, παραθέτοντας τα ονόματα που προτείνει.
Πριν από το «σεντράρισμα», ο κ. Μαρτίνης έκανε λόγο και για non-paper που έστελνε ο διευθυντής του γραφείου του Νότη Μηταράκη, κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος αλληλογραφούσε με κάποιον άλλον από το νοσοκομείο και όχι με τον ίδιο. Αναφορικά με τη γραμματέα του που απάντησε στην Επιτροπή πως δεν έχει ιδέα για το περιβόητο ημερολόγιο, υπογράμμισε πως «έχει δίκιο να σκιάζεται για τη θέση της».
Επιπλέον, ο κ. Μαρτίνης είπε πως συνήγορός του τού είχε ζητήσει να ονοματίσει την εταιρία Agiorit για να αποφυλακιστεί. «Πράγματι αυτή η εταιρία είχε βάλει λεφτά σε κοινό λογαριασμό με την γυναίκα μου, διαχειριστής ήταν τότε ο κ. Κάμπης. Γιατί δεν εκλήθη ο κ. Κάμπης που πήρε το νοσοκομείο από τα μπετά και το Άφησε για να ασχοληθεί με πετρέλαια; Δεν εκλήθη να καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί θα ήμουν τώρα εκτός φυλακής».
Παράλληλα, αποκάλυψε για πρώτη φορά μία ακόμα σύμβαση που δεν είχε γίνει μέχρι στιγμής γνωστή. Κατά τα λεγόμενα του Μαρτίνη, η συγκεκριμένη είχε γίνει μεταξύ του ΚΙΕΝ, του ΥΓΕΙΑ και της Πειραιώς, με όρο στη σύμβαση να μπει στο ΔΣ ο κ. Τουτζουράκης.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, κατά την εξέταση του μάρτυρα αποπειράθηκε να αποδείξει πως τα ρουσφέτια του Δημήτρη Αβραμόπουλου μέσω Ντυνάν, δεν έγινε ποτέ. Ο κ. Βλάχος έκανε αναφορά μόνο σε 15 μεταθέσεις, ενώ αυτές ήταν πολλαπλάσιες μόνο από το Ερρίκος Ντυνάν, πολλοί εκ των οποίων προσλαμβάνονταν αυθημερόν από το ΚΙΕΝ και με διαδικασίες fast-track μεταπηδούσαν στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.
Ο Μαρτίνης κατά την απάντησή του προσπάθησε να λειάνει τις γωνίες, με την τελευταία τοποθέτησή του επί του θέματος να μην έχει καμία σχέση με όσα είχε υποστηρίξει την προηγούμενη φορά, όταν αποκάλυπτε πελατειακές εξυπηρετήσεις του νυν Επιτρόπου Μετανάστευσης πίσω από την πλάτη του. «Εγώ δεν είπα πως κάποιος υπουργός επέλεξε τον έναν ή τον άλλον, αλλά πως επέλεξε αυτή τη διαδικασία» ήταν τα προσεκτικά του λόγια που χαρακτηρίζονται από υπέρμετρη διπλωματία.
Η παρακάτω αποστροφή του μάρτυρα προς τον Νίκο Νικολόπουλο δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα για τους λόγους που δεν είναι τόσο καταγγελτικός όσο τις προηγούμενες φορές. «Στις εκπομπές σας λέτε, λέτε, λέτε, αλλά ονόματα δεν λέει κανένας. Εγώ θα τρώω τις μηνύσεις;» διερωτήθηκε.
Στη συνέχεια της εξέτασης του Μαρτίνη, ο κ. Βλάχος έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται ακόμα και τις πρακτικές του Ανδρέα Βγενόπουλου, όταν ο θανόντας είχε καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση κατά του Ντυνάν, λειτουργώντας όχι ως τραπεζίτης αλλά ως κλινικάρχης. «Να διαβάσει τη δικογραφία του Στραγάλη» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προς τον βουλευτή της ΝΔ, αφού είναι κοινά αποδεκτό πως αν ο Μαρτίνης δεν είχε αποσύρει τα ένδικα μέσα ο Μαρτίνης κατά του Βγενόπουλου μετά την παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ο μακαρίτης μεγαλοεπιχειρηματίας είχε πολλές πιθανότητες να καταδικαστεί για εκβιασμό.
Εν συνεχεία, ένταση προκλήθηκε μετά από ανάρτηση στο Twitter του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος έβγαλε φωτογραφία μία λίστα με φερόμενα ρουσφέτια και συγκεκριμένα διορισμούς στο ΚΙΕΝ που φέρονται να έγιναν από την κ. Κυπραίου, σχολιάζοντας ταυτόχρονα: «Έτσι μάζευε ο ΚΟΥΛΗΣ τους ψήφους... Πρόκειται για ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ; Από το ΝΤΥΝΑΝ άλλος έπαιρνε βιδάνιο, άλλος διορισμούς, άλλος δουλειές κ.α.».
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση λοιπών μελών της Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως διαρροή. Τότε, παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Μπουκώρος, και με υψηλούς τόνους μπέρδεψε τη διαρροή με την καταστροφή των εγγράφων και τον Παύλο Πολάκη με κάποιον… Πουλάκη!
Ο Ανδρέας Μαρτίνης τόνισε πως είναι τιμή του να τον αποκαλεί ψεύτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ για τον Σαμαρά είπε πως είναι πολύ νέος για να... ξεχνά! «Υπάρχουν προσωπικές αλληλογραφίες και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτές» επισήμανε και πρόσθεσε με νόημα πως κάποτε τον εμπιστευόταν ο Σαμαράς και πως τώρα γι' αυτόν μπορεί να είναι ψεύτης και κλέφτης.
Ο κ. Μπουκώρος παίρνοντας το λόγο για να εξετάσει τον Μαρτίνη, υποστήριξε πως οι λίστες των VIP προσώπων -που επιστράφηκαν στην αρμόδια Αρχή από την Επιτροπή εξαιτίας ιατρικών δεδομένων που περιείχαν- δεν έχουν λόγο να τεθούν υπό διερεύνηση, ενώ ανέφερε χωρίς να τεκμηριώνει αναλόγως επικοινωνίες του υπουργείου Υγείας με τον γραμματέα του «Ντυνάν» αναφορικά με την Εξεταστική Επιτροπή.
«Τη Χριστίνα Αποστόλου την ξέρετε; Ήταν υπάλληλος στο γραφείο σας» ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μορφίδης, με τον Μαρτίνη να δίνει αποστομωτική απάντηση: «Το θυμάται το γραφείο μου; Η απάντηση μου είναι αν θυμάται το γραφείο μου γιατί ήρθε μια φορά». «Για δύο χρόνια δεν είχε έρθει στη δουλειά και πληρωνόταν 3.000 ευρώ» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν διακοπεί η συνεδρίαση για ολιγόλεπτο διάλειμμα προκλήθηκε εκ νέου ένταση για το αν ο Μαρτίνης αναγνωρίζει τη λίστα των διορισμένων υπαλλήλων του «Ντυνάν», με τον κ. Μπουκώρο να επιμένει πως ο πρώην πρόεδρος του ΚΙΕΝ δεν αναγνωρίζει την εν λόγω λίστα. «200 από έναν (σ.σ. διορισμοί), ο καθένας έβαζε κόσμο, να δούμε ποιος είναι ο πρωταθλητής... Ο αρχιερέας του ρουσφετιού...» είπε ο Νίκο Νικολόπουλος, με τον κ. Μπαλωμενάκη να λέει: «Ανοίξαμε την πύλη της κολάσεως».
«Ροντέο» στην επιτροπή
Σε ροντέο εξελίχθηκε η Επιτροπή, καθώς η συμφωνία που είχε συνομολογηθεί από όλα τα μέλη της Επιτροπής «έσπασε» από τους εκπροσώπους της ΝΔ. Συγκεκριμένα, η συμφωνία αφορούσε τη λίστα με τα ρουσφέτια και όσους πολιτικούς αιτήθηκαν τους διορισμούς στο Ντυνάν, με τη ΝΔ να κάνει αποσπασματική χρήση της στην περίπτωση του Κουρουμπλή και του Νικολόπουλου.
Όταν όμως έφτασε η ώρα για τα ονόματα των πρωτοκλασάτων πολιτικών της ΝΔ, η λίστα -κατά τους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης- χαρακτηρίστηκε ως ανακριβής! Οι εκπρόσωποι της ΝΔ «πάτησαν» στο γεγονός πως ο Μαρτίνης νίπτει τα χείρας του και δηλώνει πως ούτε αρνείται, αλλά ούτε επιβεβαιώνει την επάρκεια της εν λόγω λίστας επειδή προέρχεται από ένα μέλος της δοτής διοίκησης του ΚΙΕΝ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, με την επανεκκίνηση της διαδικασίας έβγαλε στη «σέντρα» τον Σταϊκούρα για τον οποίο είπε πως σύμφωνα με τη λίστα έχει βάλει το... χεράκι του για 35 διορισμούς. Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι επέμεναν πως ο μάρτυρας δεν αναγνωρίζει τη λίστα. Πιο συγκεκριμένα, ο εισηγητής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ζήτησε φωνάζοντας να έρθει στην Επιτροπή ο Χρήστος Φαραντάτος, ο οποίος είναι γ.γ. του «Ντυνάν» και μεταβίβασε το έγγραφο στην Εξεταστική Επιτροπή. Οι πληροφορίες του koutipandoras.gr αναφέρουν πως η περίπτωση Σταϊκούρα είναι «πταίσμα» μπροστά στα υπόλοιπα ρουσφέτια νυν τομεαρχών και πρώην υπουργών της ΝΔ.
Ο Νίκος Νικολόπουλος, του οποίου το όνομα υπάρχει στην εν λόγω λίστα με 5 διορισμούς, πήρε το λόγο και διέψευσε πως έχει σχέση με τους διορισμένους, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για 200 ονόματα διορισμένων που βρίσκονται δίπλα από το επώνυμο της ιδιαιτέρας του αποθανόντος, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κυρίας Κυπραίου. Επίσης, έκανε λόγο και για 70 ονόματα δίπλα από το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη. Εκεί, ξεκίνησε ένας νέος γύρος έντασης από τους εκπροσώπους της ΝΔ, με τον Αντώνη Μπαλωμενάκη να τους επισημαίνει πως εκείνοι «άνοιξαν το λάκκο των λεόντων».
Η εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, παρενέβη και ισχυρίστηκε πως πέρα από τους διορισμούς πρέπει να αξιολογηθεί αν ήταν... αναγκαίοι οι διορισμοί για τη λειτουργία του ΚΙΕΝ, με τον κ. Μπουκώρο -που ήταν εκ των πρωτεργατών για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου- να αντιλαμβάνεται πως πολλά από τα ονόματα που εμπεριέχονται να μην έχουν διοριστεί, ενώ πριν λίγη ώρα στοχοποιούσε τον κ. Κουρουμπλή. «Κάνατε 3,5 ώρες να το καταλάβετε αυτό» του είπε δηκτικά ο Αντώνης Μπαλωμενάκης.
Βουλευτές της πλειοψηφίας εξηγώντας τη στάση του Μαρτίνη αναφορικά με τη μη αναγνώριση της λίστας, ανέφεραν πως το συγκεκριμένο στοιχείο ουσιαστικά βλάπτει και τον ίδιο τον Μαρτίνη, αφού ήταν αυτός που ενέκρινε τους διορισμούς!
Έπειτα, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Βέττα, ο οποίος κατονόμασε, επικαλούμενος την επίμαχη λίστα, σειρά πρωτοκλασάτων πολιτικών που φέρονται να ζήτησαν ρουσφέτι στο Ντυναν, με τον Μαρτίνη να απαντά καταφατικά. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατονόμασε τους: Σιούφας, Σκουλάκης, Λιάπης, Μανιάτης, Κυπραίου, Παπαϊώννου, Βαρβιτσιώτης, Γιακουμάτος, Μπακογιάννη, Πατουλης, Βενιζέλος, Μητσοτάκης, Μπεχράκης, Βουδούρης, Τσιπλάκος, Καραμανλής Αχιλλέας, Σημίτης, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Δήμας ,Μεϊμαράκης, Σταϊκούρας, Μιχαλολιάκος, Μαρκογιαννάκης, Αβραμόπουλος, Σουφλιάς. Και στη συνέχεια ζήτησε από τον Μαρτίνη να αποκριθεί με ένα ναι ή όχι για το αν αυτοί όντως ζήτησαν ρουσφέτι. Αρχικά, ο Μαρτίνης είπε: «Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή» και στη συνέχεια απάντησε με πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Ναι».
Ο κ. Βέττας αναφέρθηκε και στη θητεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του Μαρτίνη διόριζε πίσω από την πλάτη του υπαλλήλους στο Ντυνάν και στη συνέχεια τους μετέφερε στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Υγείας. Το ερώτημα του κ. Βέττα προς τον Μαρτίνη αφορούσε το αν ο τότε υπουργός Υγείας ζητούσε την έγκριση του -όπως όριζε η φωτογραφική διάταξη- για τη μετάταξη των υπαλλήλων στο υπουργείο, με τον πρώην πρόεδρο του ΚΙΕΝ να λέει πως πλην 2-3 περιπτώσεων σ' όλες τις υπόλοιπες δεν υπήρχε έγκριση. Το γεγονός αυτό, όπως επισημάνθηκε και στην Επιτροπή, συνιστά παράβαση καθήκοντος από τον κ. Αβραμόπουλο. Για το θέμα αυτό, ο υπόδικος μάρτυρας «σέντραρε» τον Σταϊκούρα, λέγοντας: «Ο Σταϊκούρας δεν ερχόταν μόνο για Φθιώτιδα, αλλα κουβαλούσε όλα τα αιτήματα του κόμματος».
«Σας είπα εξ αρχής δεν είναι ίσως το μεγαλύτερο, δεν ξέρω αν είναι σκάνδαλο, αλλά είναι η συμπύκνωση της διαπλοκής (σ.σ. το Ντυνάν). Αν ο Μπούρας είπε ότι είμαι ψεύτης και κλέφτης να του χαρίσω έναν καθρέφτη» απάντησε ο Μαρτίνης σε σχετική ερώτηση του Σπύρου Λάππα.
Κλείνοντας τη διαδικασία, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής πως την Πέμπτη θα κληθούν οι δύο μάρτυρες κ.κ. Κωνσταντάκος και Σούρλας.
Ο πρώτος είναι ο δικαστικός επιμελητής και θα κληθεί να εξηγήσει τον τρόπο που αποτίμησε τα άυλα περιουσιακά στοιχεία του ΚΙΕΝ κατά τον πλειστηριασμό και ο δεύτερος είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης το επίμαχο διάστημα. Τέλος, συναποφασίστηκε πως μετά την εξέταση όλων των άλλων μαρτύρων θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί Υγείας στην Επιτροπή
Η προηγούμενη κατάθεσή του χαρακτηρίστηκε από τις αποκαλύψεις του για τα... χατίρια που ζητούσε ο Αντώνης Σαμαράς, για τον διορισμό της πεθεράς του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αλλά και για τις απαξιωτικές αναφορές προς του Documento που έκανε ο εισηγητής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την παράθεση στοιχείων για την υπόθεση από τον Νίκο Νικολόπουλο.
«Ο κ. Σαμαράς είχε κάθε δικαίωμα εκ της γνωριμίας μας να μου ζητήσει κάτι. Δεν ήταν άχρηστοι αυτοί που διορίστηκαν (στο Ντυνάν με εντολή Σαμαρά). Ήταν ιδιωτικό (σ.σ. νοσοκομείο)» είπε ο Μαρτίνης, με την κ. Μεγαλοοικονόμου να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα κι εγώ κάνα πρωθυπουργό να με διορίσει κι εμένα».
Ο Μαρτίνης επανήλθε: «Να κάνω μια διευκρίνιση: Ο κ. Σαμαράς σε επίπεδο προσώπων μου ζήτησε τα λιγότερα χατίρια από όλους τους άλλους. Κανένα δεν μου ζήτησαν ο Καραμανλής και ο Τσίπρας».
Ως προς το διορισμό της πεθεράς του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο «Ερρίκος Ντυνάν» αποκάλυψε: «Την πεθερά του κ. Αβαραμόπουλο τη διόρισα μετά από παράκλησή του».
Ο Γιώργος Γεωργαντάς, προφανώς συγχύστηκε από τα στοιχεία για το σκάνδαλο που παρέθετε εκείνη την ώρα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε από τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν να κατονομάσει τα VIP πρόσωπα που είχαν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αλλά δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα νοσήλιά τους. Ο Μαρτίνης στρεψοδικούσε διαρκώς παρά την επιμονή του Νικολόπουλου, ο οποίος ανέφερε το όνομα της Δάφνης Σημίτη, ενώ έκανε λόγο και για 3 συγγενείς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρόλα αυτά, ο Μαρτίνης δεν έδειχνε πρόθυμος να κατονομάσει όσους δεν πλήρωσαν.
Την ώρα λοιπόν που ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε συγκεκριμένες αναφορές στις αποκαλύψεις του Documento, ο Γιώργος Γεωργαντάς ρώτησε: «Από το Documento είναι αυτά τα στοιχεία;»
«Ναι» απάντησε ο Νικολόπουλος και ο Γεωργαντάς αποκρίθηκε ειρωνικά: «Μάλιστα...».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για πες