Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο μακελάρης του Ορλάντο κάλεσε το 911 και δήλωσε υποταγή και πίστη στο Ισλαμικό Κράτος


- Το NBC αποκαλύπτει πως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με τους 50 νεκρούς και τους 53 τραυματίες είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος
- Τηλεφώνησε στη γραμμή εκτάκτου ανάγκης (911) πριν εισβάλει στο νυχτερινό κέντρο Pulse και ανοίξει πυρ
- Νωρίτερα, ανέβασαν τη φωτογραφία του 30χρονου δράστη
της σφαγής σε λογαριασμό στο twitter που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος
- "Ο άνδρας που διέπραξε την επίθεση", γράφουν - Πρόκειται για τον Ομάρ Ματίν, Αμερικανό πολίτη με καταγωγή από το Αφγανιστάν
- Πράκτορας FBI στο CNN: Ξέραμε πως συμπαθούσε το ISIS

Κάθε ώρα που περνά, ο μεγαλύτερος φόβος των αμερικανικών αρχών, να εκδηλώθηκε δηλαδή επίθεση που να σχετίζεται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σε έδαφος των ΗΠΑ γίνεται όλο και περισσότερο πραγματικότητα.

Και το μακελειό που συγκλονίζει τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο με τους 50 νεκρούς και τους 53 τραυματίες σε gay club στο Ορλάντο της Φλόριντα φαίνεται πως είναι ακριβώς αυτό: μια τρομοκρατική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος από έναν θαυμαστή του ISIS!

Το NBC μετέδωσε την πληροφορία πως ο δράστης της σφαγής στο νυχτερινό κέντρο Pulse του Ορλάντο, ο 30χρονος Ομάρ Ματίν, Αμερικανός πολίτης με καταγωγή από το Αφγανιστάν ήταν θαυμαστής των τζιχαντιστών. Και πριν εισβάλει στο nifht club, οπλισμένος με ένα τουφέκι, ένα πιστόλι και κάτι που έμοιαζε με "μηχανισμό", είχε τηλεφωνήσει στη γραμμή εκτάκτων περιστατικών (911), ορκιζόμενος πίστη και αφοσίωση στον ISIS!
Διαβάστε εδώ όλα όσα αφορούν το μακελειό στο Ορλάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες