Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ανατροπή στο θρίλερ της Χαλκιδικής - Το μυστικό ραντεβού του συζυγοκτόνου,πατέρα του μικρού Φοίβου,με τον Αλέξη Κούγια (βίντεο)

Στη Χαλκιδική τον έψαχναν οι αρχές,στα Μέγαρα η συνάντηση

Την ώρα που το θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, που απήχθη από τον συζυγοκτόνο πατέρα του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ένα νέο στοιχείο ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει νέα τροπή στις έρευνες. 

Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα, 11 μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας
Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής, η αστυνομία εστίαζε στην Χαλκιδική για τον εντοπισμό τους, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως όχι μόνο μίλησε με τον δράστη του εγκλήματος, αλλά τον συνάντησε κιόλας στα Μέγαρα!

Ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι,όπως μετέδωσε το μεσημέρι το "Ε" ζήτησε τηλεφωνικά από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και έδωσαν νέο ραντεβού, που όμως δεν έγινε ποτέ.


Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο πατέρας του Φοίβου, του τηλεφώνησε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη. 

Σύμφωνα με το Star.gr, ο συζυγοκτόνος ζήτησε να δει τον κ.Κούγια από κοντά, όπως και έγινε. Οι δυο τους, σύμφωνα με το star.gr, συναντήθηκαν στις 8 Ιανουαρίου 2016 στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Αλβανός συζυγοκτόνος πήγε μόνος του, χωρίς τον μικρό Φοίβο στο ραντεβού με τον κ.Κούγια. Η συνάντηση έγινε στις έξι το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Τζέιμς Λέσι πήγε μόνος με ένα πράσινο αυτοκίνητο, παλαιό μοντέλο.

Στην μυστική συνάντηση, ο Τζέιμς Λέσι ζήτησε ξανά από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κ.Κούγια να θέτει έναν βασικό όρο, προκειμένου να του πει το "ναι". «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» φέρεται να του είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του μικρού Φοίβου. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία του Amber Alert.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες