Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τα λερωμένα τ' άπλυτα,όλα στα μανταλάκια! - Οταν ο Κυριάκος «βόλευε ημετέρους»...

...πατσίζει έτσι τον διορισμό της εξαδέρφης Τσίπρα η "ανεξάρτητη" Εφημερίδα των Συντακτών

Χτες βγήκε στη φόρα ένας ακόμα διορισμός "ημετέρου" από την παρούσα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,η οποία βάλθηκε μόνη της να βγάλει εντελώς τα ματάκια της.

Πρόκειται για τον διορισμό της εξαδέλφης του Αλέξη και συζύγου του Γιώργου Τσίπρα στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη.

Πρώτος βγήκε να "απολογηθεί" ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας για "κουτσομπολίστικη συζήτηση" κι αφήνοντας να εννοηθεί πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!

Προφανώς ο υπουργός δεν έπεισε και το βραδάκι βγήκε ανακοίνωση και από το Μαξίμου για να... διασκεδάσει την αποκάλυψη του διορισμού της κυρίας Τσίπρα:
«Νέο ρεκόρ θράσους από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία φτάνει στο σημείο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας για δήθεν διορισμό συγγενικού του προσώπου στο Δημόσιο» γράφει η ανακοίνωση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να προσάψουμε την ίδια κατηγορία στον κ. Μητσοτάκη. Πολύ απλά, διότι, έχοντας εκθρέψει επί δεκαετίες το πελατειακό κράτος, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι το Δημόσιο».

Παράλληλα όμως κινήθηκαν κι άλλοι μηχανισμοί για να πετύχουν τουλάχιστον την... ισοφάριση!

Ετσι βλέπουμε σήμερα το πρωί στα μανταλάκια την "ανεξάρτητη" Εφημερίδα των Συντακτών να θάβει την υπόθεση Τσίπρα και να προβάλει κορυφή κορυφή τα σκάνδαλα του Κυριάκου Μητσοτάκη λες και δεν τα ξέρουμε. Με τίτλο:Οταν ο Κυριάκος «βόλευε ημετέρους» η "ανεξάρτητη" επαναλαμβάνουμε Εφημερίδα των Συντακτών πατσίζει το θέμα της εξαδέρφης του πρωθυπουργού και πετυχαίνει την... ισοφάριση στις καθυστερήσεις γράφοντας:

"Για «διορισμό εξαδέλφης του Αλέξη Τσίπρα» μιλά η Ν.Δ. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διορίσει νωρίτερα τον ανιψιό του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με έγγραφα που φέρνει στην επιφάνεια η «Εφ.Συν.»."!

Μπράβο παιδιά,τώρα πάρτε και τέσσερις ζυγούς ακριβείας να τους μοιράσετε από έναν στα κόμματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ώστε να κρατάνε την ισορροπία σε διορισμούς συγγενών στο δημόσιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες