Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακίδης (Παναιτωλικός) - Ατρόμητος 1-1 (φωτο)

Και σήμερα ήρωας ο Κυριακίδης,στο δεύτερο μέρος έπαιζε μόνος του τον Ατρόμητο

Παναιτωλικός και Ατρόμητος έκλεισαν απόψε την αυλαία της 13ης αγωνστικής στο Αγρίνιο,μπροστά σε λιγοστούς θεατές,προσφέροντας πλούσιο θέαμα και σωρεία χαμένων ευκαιριών χάρη στις χαλαρές άμυνές τους!

Δίκαιο το τελικό 1-1,αν και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να τελειώσει νωρίς το παιχνίδι!!!


To παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες,αφού ο μεν Παναιτωλικός βρίσκονταν στη 13η θέση με δώδεκα βαθμούς, ο δε Ατρόμητος μία θέση πιο κάτω με εννιά μόλις πόντους,όπου βέβαια και παρέμειναν μετά το 1-1!

Και οι δύο μπήκαν από την αρχή δυνατά επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ.

Στο 4' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για τον Ατρόμητο με τον Μπαστακό να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, ο Λημνιός σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

14' Γύρισμα του Βιγιαφάνιες από τα αριστερά, αλλά ο Κάπελ δεν μπόρεσε να κοντρολάρει σωστά για να απειλήσει μέσα στην περιοχή

Στο 17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο να βγάζει τετ α τετ τον Ναπολεόνι,αλλά ο Ιταλός δεν σημάδεψε σωστά με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ!

Ενώ ο χρόνος κυλούσε πιο καλά φαίνοταν να στέκεται ο Ατρόμητος που έβγαινε συνέχεια πίσω από την άμυνα του Παναιτωλικού και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη με τον εξαιρετικό νεαρό Λημνιό.

Στο 28’ μία καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Κάπελ από πολύ πλάγια θέση μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά έδιωξε δύσκολα ο Γκορμπούνοφ.

Στο 30’ νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο:Ο Ναπολεόνι βγήκε πάλι στην αντεπίθεση αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο 43' ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκόφσκι,αλλά...

Λήξη ημιχρόνου και... 0-0 παρά τις πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες

Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και με φοβερή όρεξη,η οποία έφερνε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη (με δεδομένο ότι οι άμυνες πελαγοδρομούσαν)!

Στο 47' μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Ουσέρο να πλασάρει, μετά από γύρισμα του Κούρου αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 52' σέντρα του Ρουσκουσέδα από τα δεξιά, ο Μαρκόφσκι ανενόχλητος δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Στο 53' σουτ του Ρουσκουσέδα από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

Κι από 'δω και πέρα αρχίζει το ρεσιτάλ του Ατρόμητου
Στο 56' τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο να βγαίνει τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 60' ο Ναπολεόνι έκανε την πάσα στον Μπρίτο αλλά τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Κυριακίδης.

Στο 61' κάθετη του Μπαστακού από τον άξονα στον Μπρίτο αλλά και πάλι ο παίκτης του Ατρομήτου δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

Μια του κλέφτη,δυό του κλέφτη και στο 65'γκολ για τον Ατρόμητο 0-1!!!Ο Μπρίτο βγήκε πάλι τετ α τετ και αυτή τη φορά δεν λάθεψε κόντρα στον Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ στο Αγρίνιο!!!

Μόνο 4 λεπτά χάρηκε ο Δέλας γιατί στο 69' ο Βιγιαφάνιες με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1!!!

Στο 70' νέο τετ α τετ του Μπρίτο,αλλά και πάλι ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βραζιλιάνου!

Στο 76' τρομερή μπαλιά του Ναπολεόνι στον Μπρίτο αλλά ο τελευταίος πάλι δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Κυριακίδη στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 80' ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Λημνιό να βγαίνει τετ α τετ αλλά καθυστέρησε πολύ και ο Κυριακίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85' τρομερή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να γυρίσει το ματς με τον Κάπελ να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Μετά από τόσες ευκαιρίες το 1-1 είναι φτωχό ως σκορ,όμως και οι δύο προπονητές πρέπει να βρουν λύσεις στην άμυνα όπου οι επιθετικοί έκαναν πάρτι!


* Για πολλοστή φορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κούσα-Παπάζογλου ήταν παιδική χαρά
* Ο Γοδόι επέστρεψε ως αντίπαλος στο Αγρίνιο


* Ο Παναιτωλικός και ο Δήμος Αγρινίου σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης εναντίον της Βίας κατά των Γυναικών πριν την έναρξη του αγώνα

Παναιτωλικός (Γ. Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος(87' Βασιλείου), Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα(77' Ντάνι Μπεχαράνο), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου(72' Χαντάκιας), Μακρόφσκι, Πάουλο, Μύγας.

Ατρόμητος (Τ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Μπρίτο(92' Μπάλλας), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Γοδόι, Λαζαρίδης, Μπαστακός(73' Πίτου Γκαρσία), Λημνιός(83' Στόιτσεφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες