Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ισοπαλία 0-0 στην Τουρκία υπό το βλέμμα του Τσίπρα

Στο γήπεδο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή,ενώ οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας σε καθόλου φιλική ατμόσφαιρα έδωσε απόψε η Εθνική μας στην Τουρκία με τους γείτονες να αποδοκιμάζουν την ομάδα μας...

Λίγα πράγματα και πάλι από αγωνιστικής πλευράς,καλή στην
άμυνα κι ανύπαρκτη επιθετικά κατάφερε να μην χάσει στην Κωνσταντινούπολη,πράγμα που δεν συνέβη την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο.
Αλέξης Τσίπρας και Αχμέτ Νταβούτογλου μαζί στο γήπεδο
Χαλαροί οι δύο πρωθυπουργοί,ποιος ξέρει τι να λένε...

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλύτερος από το πρώτο και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν επιθετικά η μία την άλλη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίζοντας με ένα διαφορετικό σύστημα (5-4-1) απ' ότι στο φιλικό με το Λουξεμβούργο λειτούργησε πολύ καλά ανασταλτικά κόντρα σε ένα σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και έδειξε ότι είχε σαν πρώτο στόχο να μην χάσει.

Στην επίθεση ο Μήτρογλου ήταν απομονωμένος κι έτσι το 0-0 θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα κι ίσως είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος υπό τον γερμανό προπονητή Σκίμπε.



Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου(81' Κασντεμίρ), Γκονούλ, Τοσούν(63' Μαλί), Αρντά Τουράν(93' Γιασίν), Σαχάν(73' Οκάι), Οζιακούπ(63' Εμρέ Τσολάκ), Μεχμέτ Τοπάλ, Τουφάν(86'Ποτούκ), Αχμέτ Γιλμάζ Τσαλίκ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς(78' Σιόβας), Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης(46' Πέτσος), Φορτούνης (91' Καρέλης), Μήτρογλου(70' Γιάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες