Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

30χρονη αυτοκτόνησε στη Ρόδο και στην Κάλυμνο 59χρονος έπεσε με το Ι.Χ. του στη θάλασσα και πνίγηκε

Τρία τραγικά περιστατικά μέσα σ' ένα 24ωρο στα Δωδεκάννησα

Στο πένθος και στη θλίψη βυθίστηκε για ακόμη μία φορά το νησί της Ρόδου, με το θάνατο 30χρονης κοπέλας η οποία χθες το απόγευμα τερμάτισε τη ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 3.30 το μεσημέρι
στην πόλη της Ρόδου στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 30χρονη η οποία – σύμφωνα με την αστυνομία και τα μέχρι τώρα στοιχεία- βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι από το πόμολο της πόρτας.

ʼμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε την 30χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση.
Παρά τις προσπάθειες αρχικά των διασωστών και εν συνεχεία των γιατρών και των νοσηλευτών η κατάσταση δεν ανετράπη και η 30χρονη κοπέλα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και η αστυνομία για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο.

Τραγωδία και στην Κάλυμνο!

Λίγο πριν της 07.00 το πρωϊ, σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, 59χρονος έπεσε με όχημα ΙΧΕ που οδηγούσε στη θάλασσα, μπροστά από την προβλήτα του λιμένος Καλύμνου.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στην προβλήτα και ψάρευε, ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Καλύμνου και άμεσα έπεσε δύτης που εντόπισε το αυτοκίνητο, μέσα από το οποίο ανέσυρε τον 59χρονο ο οποίος ήδη ήταν νεκρός.

Η σορός του 59 χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες πτώσης του οχήματος με τον 59χρονο στη θάλασσα, διεξάγει το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Την τελευταία του πνοή την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του, άφησε χθες το απόγευμα 50χρονος αλλοδαπός βουλγαρικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος στις 4 το απόγευμα κινούνταν με το όχημα του επί της Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση προς Ρόδο.

Λίγο μετά την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, ο άτυχος άνδρας φέρεται να έπαθε ανακοπή και το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κάγκελα. ʼμεσα στο τόπο του δυστυχήματος έφθασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του, ο οποίος οφείλεται σε καρδιολογικά αίτια.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.
http://www.rodiaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες