Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,τα πάντα δουλεύουν ρολόι....

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 6 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πρόταση εδώ και τώρα» και νέα μεγάλη δημοσκόπηση η οποία καταγράφει οριακό προβάδισμα της Ν.Δ., νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής και πτώση του ΠΑΣΟΚ. Ζήτημα «ελκυστικότητας» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανίσχυρο το δίλημμα «Αριστερά – Δεξιά». (Σελ. 20, 45-47)

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: «Έχω λίστα Ελλήνων καταθετών στο Λοξεμβούργο, αλλά κανείς δεν μου τη ζητάει»! Κάνει φύλλο και φτερό – και αυτός! – το «success story» της κυβέρνησης και κάνει λόγο για νέο δάνειο από την τρόικα (Σελ. 4)
 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο Ερντογάν δεν μπορεί να γίνει… σουλτάνος. Τα αιματηρά γεγονότα αποδεικνύουν ότι για να γίνει περιφερειακή υπερδύναμη δεν αρκούν μόνο τα μεταξωτά βρακιά... (Σελ. 6,7)
 
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η «νύφη» το ‘σκασε κι έμειναν οι… γαμπροί! Συγκρούσεις φιλοδοξιών, αντιπάθειες και πολιτικοί μικρομεγαλισμοί δυσχεραίνουν το εγχείρημα… (Σελ. 16,17)
 
ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το «Π» στο προηγούμενο φύλλο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: φουντώνουν οι «εκλογικοί» εκβιασμοί. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν χάσει τη μπάλα από τις εν κρυπτώ αποφάσεις του Σαμαρά. (Σελ. 8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες