Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ανθρωποκυνηγητό στα Γιάννενα για τον μακελάρη του διπλού φονικού - Φόβος και τρόμος στην έρημη πόλη

Είναι περίπου 25 με 27 ετών,πιθανόν δραπέτης των φυλακών Τρικάλων,φοράει γκρι φούτερ και μαύρη φόρμα,έχει έναν κόκκινο σάκο και είναι βαριά οπλισμένος!!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΩ στις 14:00 στην Πεδινή


Άγριο διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε αργά χθες βράδυ, στο χωριό Κτίσματα,του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων.Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων,δολοφονήθηκε από νεαρό άνδρα -πιθανότατα αλλοδαπό-για τον εντοπισμό του οποίου η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό!.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι περίπου 25 με 27 ετών και φορούσε γκρι φούτερ και μαύρη φόρμα,είχε μαζί του έναν κόκκινο σάκο, εμφανίστηκε στο χωριό χθες βράδυ,εισέβαλε στο καφενείο και πραγματοποίησε ληστεία με την απειλή χειροβομβίδας την ώρα που οι θαμώνες παρακολουθούσαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λίγη ώρα μετά, έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους και ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μετά την ανακάλυψη των δύο νεκρών ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα η οποία κινητοποίησε ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις, όταν εντοπίστηκε ο άνδρας στην πόλη των Ιωαννίνων,όπου γύρω στις 4 το τα ξημερώματα, έπεσε με το αυτοκίνητό που οδηγούσε, μάρκας NISSAN NAVARA που έκλεψε από το χωριό Κτίσματα,  πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Πάργης,στο κέντρο των Ιωαννίνων.Ο νεαρός,σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι βαριά οπλισμένος!

ΠΡΟΣΟΧΗ-Επικίνδυνος κακοποιός με βαρύ οπλισμό κυκλοφορεί στα Γιάννενα!!!
Όποιος δει τον νεαρό ή διαπιστώσει κάποια περίεργη κίνηση, παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία!!!

Ο νεαρός που σκότωσε το ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κτίσματα Πωγωνίου, το πιθανότερο είναι να κυκλοφορεί ακόμη στην πόλη των Ιωαννίνων ή να κρύβεται κάπου.Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο άτομο, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως  φέρει μαζί του και βαρύ οπλισμό(πιθανά και χειροβομβίδες).Είναι περίπου 25 ετών,φοράει γκρι φούτερ, μαύρα ρούχα και έχει μαζί του έναν κόκκινο σάκο.Όποιος δει τον νεαρό ή διαπιστώσει κάποια περίεργη κίνηση, παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία!!!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το διπλό φονικό στα Κτίσματα Πωγωνίου
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστου δράστη ανθρωποκτονίας 72χρονου ημεδαπού και της 73χρονης συζύγου του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στα Κτίσματα Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, το Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων ενημερώθηκε ότι φορτηγό αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε προσκρούσει σε τοίχο στην πόλη των Ιωαννίνων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το φορτηγό αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου, ενώ τα χαρακτηριστικά του άγνωστου οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά δράστη, που νωρίτερα είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες στα Κτίσματα Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης την 22.00 ώρα περίπου χθες το βράδυ, εισήλθε σε εστιατόριο στα Κτίσματα Ιωαννίνων και απειλώντας με 2 χειροβομβίδες τους θαμώνες του καταστήματος απαίτησε χρήματα. Τελικά, κατάφερε να αποσπάσει μία τσάντα. Κατά τη διαφυγή του, απασφάλισε και πέταξε μια χειροβομβίδα εναντίον του ιδιοκτήτη του καταστήματος και θαμώνων που τον καταδίωκαν, χωρίς αυτή να εκραγεί.Στη συνέχεια, ο ίδιος δράστης, εισήλθε στο σπίτι ημεδαπής στον ίδιο οικισμό και πάλι με την απειλή χειροβομβίδας, αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και διέφυγε.

Δραπέτης των Τρικάλων ο μακελάρης των Κτισμάτων;
Σε τρία ανέρχονται πλέον τα θύματα των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων;
Η Αστυνομία φαίνεται ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης της αποτρόπαια άγριας δολοφονίας του ζεύγους των ηλικιωμένων στα Κτίσματα Πωγωνίου και το άτομο που νωρίτερα έκανε την απόπειρα ληστείας με την απειλή χειροβομβίδας, να είναι ένας από τους καταζητούμενους και άκρως επικίνδυνους δραπέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το bloko.gr θαμώνες του καφενείου φέρονται ν' αναγνώρισαν με επιφυλάξεις έναν από τους δραπέτες των Τρικάλων. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι η χειροβομβίδα που πέταξε εναντίον του ιδιοκτήτη και των θαμώνων που επιχείρησαν να τον καταδιώξουν κι ευτυχώς έσκασε μόνο ο πυροκροτητής, είναι ίδια με αυτές που χρησιμοποίησαν οι συνεργοί των δραπετών όταν γάζωσαν με σφαίρες Καλάσνικοφ τη φυλακή κι έσπειραν δεκάδες χειροβομβίδες, από τις οποίες σχεδόν στις μισές έσκασε μόνο ο πυροκροτητής..

ΤΩΡΑ (13:00)- Έρημη πόλη τα Γιάννενα!!!
Μπλόκα παντού και κυρίως στις εξόδους της πόλης

Περιορισμένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο φόβος του μακελάρη των Κτισμάτων,περιόρισε τις κυριακάτικες βόλτες, το καφεδάκι και κυρίως και το παιχνίδι των μικρών παιδιών στις πλατείες και τις παιδικές χαρές. Τώρα, η κίνηση των Ι.Χ. στο κέντρο της πόλης, είναι σχεδόν μηδενική. Κανείς δεν κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του για να μη μπει σε περιπέτειες και τυχόν πέσει όμηρος του νεαρού κακοποιού.

Οι πολίτες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και έχουν περιορίσει τις εξόδους τους. Παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσω διαδικτύου και αναμένουν από ώρα σε ώρα τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού.

Η παρουσία της Αστυνομίας είναι εμφανής. Άνδρες της Ασφάλειας χτενίζουν την πόλη και αναζητούν τον δράστη. Την ίδια ώρα μπλόκα έχουν στηθεί στις εξόδους της πόλης, ώστε να παρεμποδιστεί η έξοδός του από το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

Πιθανόν ο  δράστης να είχε σχεδιάσει από πριν τις κινήσεις του, οπότε ενδεχόμενα και να κρύβεται σε κάποιο σπίτι συνεργατών του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται και αξιολογούνται με ιδιαίτερη προσοχή από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. στην οποία τα πάντα κινούνται με ρυθμούς επιχειρησιακού συναγερμού. Γι' αυτό και κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν τη σύλληψή του θέμα ωρών...
από http://epirusgate.blogspot.gr/

Update (14:15):Πριν λίγο,γύρω στις 14:00, συνελήφθη ο μακελάρης στα Γιάννενα, στη διασταύρωση της Πεδινής. Θεωρούσαμε τη σύλληψη θέμα ωρών αλλά τελικά ο άρτιος επιχειρησιακός σχεδιασμός της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. την έκανε θέμα λεπτών. Από τη διαδικτυακή κοινότητα χρηστών του EpirusGate ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες