Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σκάσε και κολύμπα


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 5 Ιουλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σκάσε και κολύμπα» και ρεπορτάζ που αποκωδικοποιεί τις οδηγίες και τις προθέσεις των πιστωτών: Πουλήστε, απολύστε και ετοιμαστείτε για νέο «κούρεμα». Μέσα σε αυτό το κλίμα τα μπιλιετάκια της εφορίας φουντώνουν το κίνημα «Δεν έχω να πληρώσω». (Σελ. 4)

ΝΔ: Τα σαΐνια στο Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησαν να κάνουν τον Σαμαρά Ελ Σιντ. Όμως ο Σαμαράς δεν είναι ο Σούπερμαν, ένας απλός εποπτευόμενος από την τρόικα πρωθυπουργός είναι, με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. (Σελ. 6)

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου οργανώνονται και προσπαθούν να βρουν το μοντέλο για το κόμμα της νέας εποχής, περιμένοντας το «φρούτο» της συγκυβέρνησης να σαπίσει και να πέσει. (Σελ. 8,9)

ΠΑΣΟΚ: Αναδίπλωση Βενιζέλου υπό την πίεση των βαρόνων. Η αγωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μην εγκαταλειφθεί από μεγάλη μάζα ηγετικών στελεχών τον αναγκάζει να κάνει κινήσεις «επανενσωμάτωσής» τους. (Σελ. 10, 11)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ανοίγει με αινίγματα το παιχνίδι των συνενώσεων. Στο επίκεντρο οι εξελίξεις με την Credit Agricole και την Αγροτική. (Σελ. 18, 19, 20)

ΑΛΛΑΓΕΣ στην ΕΡΤ και στο ΑΜΠΕ ετοιμάζει η κυβέρνηση…Ποια ονόματα παίζουν, αποκλειστικά στην Σελ. 29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες