Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τελικό exit poll δείχνει πύρρεια νίκη της Ν.Δ.- Πρώτο κόμμα όμως η αποχή που φτάνει το 40%


Και το τελικό exit poll τα ίδια με το αρχικό δείχνει!
Οριακή πρωτιά της Ν.Δ.,φοβερή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και νέο στραπάτσο του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ αυτή τη φορά.Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί για να γίνει κυβέρνηση.Η ουσία είναι τι είδους κυβέρνηση θα είναι και ποιων τα συμφέροντα θα υπηρετεί.
Από νωρίς οι πολιτικάντηδες έχουν πιάσει τηλεοπτικά στασίδια κι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.Αλλους ενοχλεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ,άλλους η προτίμηση ενός μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων στη Χρυσή Αυγή κι άλλους οι σφαλιάρες που ξανάφαγε το ΠΑΣΟΚ,το οποίο επιμένει στην είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην όποια κυβέρνηση για να συμμετάσχει!
Κανένας δεν προβληματίζεται από την άνοδο της αποχής που φτάνει σχεδόν το 40%,δηλαδή όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι από το μισό σχεδόν εκλογικό σώμα.
Αυτή την ώρα (21:15) στην Επικράτεια:Ενσ.: 27% (5.480/20.604) | Εγγεγρ.: 2.458.263 | Ψήφισαν: 1.468.876 | Αποχή: 40.25% | Λευκ./Άκ.: 1.01% (14.792)
Το άλλο μισό έδειξε περίτρανα ότι τους σιχάθηκε όλους και φροντίζουν να το αποδεικνύουν οι ίδιοι  αυτή την ώρα μιλώντας στα κανάλια κι ασχολούμενοι με μικροκομματικά τερτίπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες