Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αμα δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σώσον Κύριε τον λαόν Σου» και ρεπορτάζ για τον εξ ανάγκης γάμο που οδήγησε στο σχηματισμό της κυβέρνησης, υπό τη σκέπη του μνημονίου, με πρωθυπουργό τον Σαμαρά. (Σελ.4)

ΣΑΜΑΡΑΣ: Τελικά τα κατάφερε, έγινε πρωθυπουργός. Για να το καταφέρει έβαλε νερό στο κρασί του, συμβιβάστηκε, ελίχθηκε, αλλά τουλάχιστον απέφυγε να φορτωθεί κάποια μεγάλα βαρίδια που θα θύμιζαν ότι η κυβέρνησή του είναι συνέχεια της μεγαλειώδους και αλησμόνητης κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου…(Σελ. 6, 7)

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου δοκιμάζουν κοστούμια που να ταιριάζουν περισσότερο στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά στις ακτιβιστικές συνήθειες του πρόσφατου παρελθόντος. (Σελ. 8,9)

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη σύγκρουση για το πώς και ποιοι θα μπούνε στην κυβέρνηση δείχνει τις επόμενες που έρχονται και προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα στο πάλαι ποτέ κραταιό σοσιαλιστικό κόμμα. (Σελ. 10,11)

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE RC: Tι ψήφισαν οι ψηφοφόροι του 2009 ; Σε ποια κόμματα πήγαν στις εκλογές του 2012 οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΚΚΕ και πίνακες με τις μετακινήσεις και τις προτιμήσεις των πολιτών ανά ηλικία. (Σελ. 16,17)

ΣΚΑΪ: Μαρινάκης vs Αλαφούζος: η… ναυμαχία του Φαλήρου. Τι κρύβει η κλωτσοπατινάδα που παρακολουθήσαμε. (Σελ. 18)

2 σχόλια:

Για πες