Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ληστές εκτέλεσαν φαρμακοποιό-Καμαρώστε άθλιοι τη ζούγκλα που φτιάξατε

από τη μιά οι κακοποιοί,από την άλλη οι αυτοκτονίες αφανίζουν το Εθνος και οι λεχρίτες 3 μήνες τώρα τσακώνονται για την κουτάλα απολαμβάνοντας την ασφάλεια τους με τα δικά μας χρήματα!
Εστι δίκης οφθαλμός,ος τα πανθ' ορά.-

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 52χρονο φαρμακοποιό για να του αρπάξουν την τσάντα.
Η νέα δολοφονία αθώου πολίτη συνέβη το μεσημέρι στου Ρέντη στη συμβολή των οδών Περικλέους και Νικολαϊδη,όπου πέρσι αδίστακτοι και πάλι κακοποιοί είχαν σκοτώσει τους δύο αστυνομικούς.
Ο άτυχος φαρμακοποιός μόλις είχε κλείσει το κατάστημά του και δέχτηκε την επίθεση των ληστών,οι οποίοι του ζήτησαν την τσάντα που κρατούσε,αυτός αντιστάθηκε και τότε δεν δίστασαν να του ρίξουν τουλάχιστον πέντε σφαίρες.

4 σχόλια:

  1. σσσστ θα σε ακούσει η Τατιάνα και ο αμερόληπτος Ευαγγελάτος και θα βρείς τον μπελά σου!!
    http://www.staparaskinia.gr/2012/06/star-23.html?spref=fb

    Τώρα θα μου πείς και που το ξέρεις οτι δεν ηταν Ελληνες? Το ξέρω θα σου απαντήσω.Και μη ξεχνάς τι είχε γίνει και σε εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 'παμε Ρίκη μου,η εγκληματικότητα θερίζει και το κράτος αδυνατεί να την σταματήσει.Βάλε και τις αυτοκτονίες ανθρώπων που δεν αντέχουν άλλο και να βλέπεις όλους αυτούς τους γαϊδαρους να τσακώνονται στις τηλεοράσεις και να τους φυλάνε και δέκα μπράβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου φίλε Θαλασσοκράτορα η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και συ το 'χεις ζήσει στο πετσί σου.
    Τώρα το να σε σκοτώσει Χριστιανός ή αλλόθρησκος δεν έχει καμιά σημασία και στις δυο περιπτώσεις τις ρίζες από τα κυπαρίσσια θα βλέπεις.
    Οι Τατιάνες και οι Νικολάκηδες τη δουλειά τους κάνουν και σαφώς ό,τι προβάλουν δεν είναι τυχαίο.
    Να είσαι καλά,καλό βράδυ και να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες