Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Σαρώνουν τα ψυχικά νοσήματα στην Πάρο
Στοιχεία που προβληματίζουν από την ΕΠΑΨΥ

«Τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΠΑΨΥ (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας) καταγράφουν μία κατακόρυφη άνοδο για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας στην Πάρο».

Ή τώρα ή ποτέ
Το κεντρικό δίλημμα των νέων εκλογών | Του Κ. Δραγάτη


«Κατά την προσωπική μου άποψη, στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός άνοιξε ένα βαθύ ρήγμα στη συμπαγή νεοφιλελεύθερη νεοδικτατορία που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά, οι υπεύθυνοι της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής ανακάλυψαν ότι υπάρχει περιθώριο για διαπραγματεύσεις με την κ. Μέρκελ, ξαφνικά η κ. Μέρκελ ανακάλυψε ότι υπάρχει περιθώριο για παρατάσεις και νέες διορίες».

Κυδωνιεύς: «Ο πρόεδρος ανέβαλε τη συνεδρίαση»
Καλακώνας: «Εκείνος δεν μπορούσε»

«Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας στις 5 Μαΐου, με το οποίο γινόταν γνωστό ότι η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου (Παροικιάς) της 30/4 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας, ήταν ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις σε δύο εκπροσώπους διαφορετικών δημοτικών συνδυασμών».

Πολεοδομικό Σχέδιο: Αντιδράσεις
«Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που εντός των ημερών θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ προκαλεί ήδη αντιδράσεις σε κατοίκους του νησιού μας».

Ψίθυροι... των υποψηφίων Κυκλάδων
«Γιατί τα γράφω τώρα, θα πείτε όλα αυτά. Πολύ απλά και για τους υπολογισμούς κάποιων υποψηφίων στις Κυκλάδες. Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στη χώρα και πρώτο στις Κυκλάδες, όντως ο συσχετισμός στο Νομό μας θα αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει φουλ για να βγάλει δύο βουλευτές στις Κυκλάδες...».

Με αφορμή το «Immaturi» | Του Δ.Μ.Μ.
«Τι κέρδισε όμως η Πάρος απ' αυτή την προβολή της ταινίας ή πόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την προβολής της; Δυστυχώς, το νησί μας δεν κέρδισε απ' όλη αυτή την ιστορία, αυτά που έπρεπε να καρπωθεί ως τουριστικό κέρδος».

Αγαπημένε μας Σμηναγέ Κώστα Ηλιάκη | Της Μπ. Μπιζά
«Πέρασαν έξι χρόνια που λείπεις από τους ελληνικούς ουρανούς, αλλά δεν έφυγες ποτέ από την καρδιά και τη σκέψη μας».

Το Πινγκ - Πονγκ ενάντια στην οικονομική και πολιτική κρίση | Του Δημ. Καλανδράνη
«Αυτή την εποχή με τα τόσα προβλήματα της οικονομίας και τελευταία, με το πολιτικό αδιέξοδο μετά τις εκλογές, νομίζω ότι έχουμε ανάγκη εκτόνωσης και γιατί όχι και αποτοξίνωσης. Οι δυσάρεστες ειδήσεις που μας κατακλύζουν κάθε στιγμή ενεργούν σαν τοξικά δηλητήρια στο ταλαιπωρημένο σώμα μας και στο βασανισμένο μας μυαλό».

Η ψοφοδεής Ελληνική πολιτική δεν αξίζει στην πατρίδα μας!
Οι Έλληνες πολιτικοί «βασιλικότεροι του βασιλέως»... | Του Χαρ. Μαλινδρέτου

«Δυστυχώς, μόνο οι έλληνες πολιτικοί δεν πιάνουν κανένα μήνυμα. Συνεχίζουν, χωρίς κανένα ίχνος αιδούς και μεταμέλειας να εκβιάζουν τον λαό ελπίζοντας σε κομματικά οφέλη».

Σε νέο χώρο το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας
«Το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) ξεκίνησε τη λειτουργία του στο νέο γραφείο του, που βρίσκεται στον όροφο του κτιρίου της Παλιάς Κοινότητας Παροικίας το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Πάρου ο οποίος ανέλαβε και την ανακαίνιση του χώρου».

Κοιλιοκάκη. Μία άγνωστη ασθένεια | Της Γ. Κυπραίου
«Η κοιλιοκάκη, λέξη άγνωστη σε πολλούς αναφέρεται σε μια χρόνια πάθηση του λεπτού εντέρου με κληρονομική προδιάθεση, η οποία προκαλείται από αντίδραση του οργανισμού στη γλουτένη, λόγω της γλοιαδίνης μιας πρωτεΐνης που περιέχεται στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη και τη βρώμη».

Επίθεση πολυβόλο
Νηρέας - ΑΟΠ 1-5

«Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας της περασμένης Κυριακής μεταξύ Νηρέα και ΑΟΠ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μαρμάρων, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες