Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Αυτοοργανώνονται οι πολίτες Εκτός τόπου και χρόνου η δημοτική πλειοψηφία
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ
Οι πολίτες πήγαν να εξιστορήσουν τις συνθήκες που ζουν και...
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ έβγαζε νέους μισθούς για πάρτη της!

«Η δημοτική αρχή Βλαχογιάννη και πάλι ταυτίζεται με τις κυβερνητικές επιλογές και δεν θέλει να εμφανιστεί δυσάρεστη στους πολιτικούς της φίλους. Όπως πέταξε στα αζήτητα το θέμα της υγείας, θέλει να πετάξει και το θέμα του «χαρατσιού» στα ακίνητα».

Υπάρχει ελπίδα! Μας τα έχωσαν ευγενικά!
«Ένα παλιό τραγούδι της Αρλέτας λέει «τα μικρά παιδιά, που κρατούνε στο χέρι τους σαν το μύλο το χάρτινο, τις ελπίδες μας». Μόνο υπερηφάνεια και ελπίδα μπορούν να φέρουν στην τοπική μας κοινωνία οι μαθητές του Γυμνασίου Παροικιάς».

Μια απάντηση στην... Ανακοίνωση Χρ. Βλαχογιάννη
«Όμως, γιατί να απαντήσω στις ύβρεις του κ. Χρ. Βλαχογιάννη ο οποίος, αντί να ασχολείται με τα καθήκοντα του, εκτελεί χρέη εκπροσώπου τύπου του Γ. Ραγκούση;
Κατανοώ την ανάγκη και υποχρέωση ενός υποτακτικού, να επιδεικνύει λυσσαλέα την ικανότητά του να επιτίθεται εναντίον οποιουδήποτε «τολμά» να έχει άλλη άποψη από αυτή που έχει το αφεντικό του».

Οι μεροκαματιάρηδες του Δήμου Πάρου. Του Δ.Μ.Μ.
«Ο κ. Χρ. Βλαχογιάννης όχι μόνο δεν είναι αμέτοχος αυτών των πράξεων, αλλά είναι ο κύριος καθοδηγητής τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας τσεπώνουν δίχως αποτέλεσμα, χιλιάδες ευρώ. Βιομηχανία μεροκάματων έχει καταντήσει η σημερινή πλειοψηφία του δήμου Πάρου. Συνταξιούχοι, «φίλοι» και ένα σωρό άλλοι εισπράττουν χιλιάδες ευρώ από τον δήμο στην «καμπούρα» των πολιτών της Πάρου».

ΠΑΡΟΣ: Μειώσεις μισθών, μειωμένα ωράρια, απολύσεις. Της ΣΙΔΥΠΑ
«Στην «ευημερούσα Πάρο» κόβονται αυτές τις ημέρες από τη ΔΕΗ συνδέσεις σε οικογένειες. Στην «ευημερούσα Πάρο» κάποιοι αρχίζουν να επισκέπτονται τα συσσίτια της Εκατονταπυλιανής, να εξαρτώνται από βοήθεια των γειτόνων και την αλληλεγγύη των συναδέλφων τους».

Ψίθυροι... Ο μικρός Χρηστάκης
«Πρωταγωνιστής στην ομάδα δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ. Έπαιζε πάντα δεύτερους ρόλους. Δεν πολυμιλούσε και δεν έκανε ποτέ κριτική για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Έτσι και για να μην έχουν «πονοκέφαλο» για τις επιλογές τους οι αρχηγοί της μεγάλης ομάδας τον καθιέρωσαν στην ενδεκάδα».

Μικροπολιτικές, γενικότητες και κωλυσιεργίες! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Έχει πρόγραμμα ο δήμαρχος, για να γίνει ένα γήπεδο στην Νάουσα πέρα από γενικούς άξονες και διακηρύξεις επί παντός; Ούτε κατά διάνοια. Το πρόγραμμά του αποτελεί αντιγραφή του συνήθους».

Η ανεργία κάνει ρεκόρ στο Ν. Αιγαίο
«Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφθασαν στο Νότιο Αιγαίο κατά τον μήνα Οκτώβριο τους 11.344 από 9.841 που ήταν τον Σεπτέμβριο! Η αύξηση του 15,27% είναι η μεγαλύτερη που παρουσιάζεται σε ολόκληρη τη χώρα».

Τα «γιατί» της ΕΠΣΚ Ουσιαστική, αλλά δίχως τύχη η ένσταση του Νηρέα
«Άποψή μας είναι ότι ο Νηρέας δεν θα δικαιωθεί και αυτό διότι η ΕΠΣΚ αδιαφορεί ουσιαστικά για την ουσία της ένστασης και την ενδιαφέρει η ύπαρξη των ομάδων με κάθε τρόπο στις Κυκλάδες ώστε να υπάρχει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. ΕΠΣ με 6-7 σωματεία δεν γίνεται...».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες