Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Ντροπής πράγματα
«Εντάξει, κανείς δεν θεωρεί ότι η παρούσα δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Χρ. Βλαχογιάννης έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν, να οργανώσουν και να υλοποιήσουν ακόμα και το πιο απλό έργο. Όλοι γνωρίζουν ότι το μόνο που έχουν είναι έναν «μπάρμπα στην Κορώνη» (βλέπε: υπουργός Γιάννης Ραγκούσης) που τους βοήθησε - έστω και οριακά - να γαντζωθούν στην εξουσία».

«Όχι στο Μνημόνιο» και από την Πάρο
Νέα συγκέντρωση σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6 στις 8 το βράδυ
«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/6 στην Πάρο (ημέρα της πανεργατικής απεργίας) από την ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου».

Μία περίεργη υπόθεση
«Η Επιθεώρηση Περιβάλλοντος ήταν ενήμερη για την καταγγελία και μας είπαν ότι «έχουμε ζητήσει όλα τα στοιχεία για να καταλάβουμε πως εκδόθηκε η άδεια, από ποιους κλπ. Έχουμε ζητήσει ακόμα να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες. Θα ερευνήσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους».

Γιατί φεύγει ο Γλέζος
«Το πρόβλημα το εστιάζει στην πρακτική του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Λ. Κοντού. Ο κ. Μ. Γλέζος πιστεύει (και το έχει πει σε συνεδριάσεις) ότι ο κ. Κοντός δεν διαθέτει δυνατότητες για τη θέση του προέδρου, ενώ δεν διαθέτει και το αντίστοιχο πολιτικό κριτήριο για να επιδεικνύει την αντίστοιχη συμπεριφορά κατά τις συνεδριάσεις. Επιπλέον, θεωρεί ότι το ειρωνικό ύφος του κ. Κοντού δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην υπόθεση να είναι παραγωγικές για το καλό του νησιού οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου».

Σιγά μην ξυπνήσετε το νησί μας... Του Δ.Μ.Μ.
«Θα χαλάσουμε τον ύπνο μας τώρα γι' αυτές τις βλακείες που είπε το ΚΚΕ; Άσε που αυτοί κατηγορούσαν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τον χειμώνα του 2009. Αυτό που το πας άραγε;».

Ψίθυροι... με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση;
«Βρε τους άτιμους! Σερ Βασίλη Μαρκεζίνη πρότειναν, τον ποδηλάτη της Πάρου Κωστή Στεφανόπουλο πρότειναν, τον Π. Μολυβιάτη (επονομαζόμενο και «μάλιστα κ. πρόεδρε») πρότειναν, μόνο το όνομα του Χρ. Βλαχογιάννη δεν πρότεινε κανείς. Άει να χαθούνε πια».

Ωράριο μουσικών οργάνων στην Αντίπαρο
«Σε συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου ασχολήθηκε εκτενώς με το ωράριο μουσικών οργάνων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Καμία εξέλιξη στο θέμα υγείας
«Σημειώνουμε ότι τα προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με την μέρα, δίχως όμως να υπάρχει καμία αντίδραση. Με πρόσχημα από την πλευρά της δημοτικής πλειοψηφίας «να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις για τον τουρισμό του νησιού» υπάρχει ένας ανεξήγητος εφησυχασμός».

Πρωταθλητές οι Trivian
«Έτσι, μετά τον ωχαδερφισμό που δείχνουν οι τοπικοί μας άρχοντες για τη μη ύπαρξη κλειστού γυμναστηρίου ή για το ότι ο Μαρπησσαϊκός κάθε Σαββατοκύριακο τον χειμώνα πηγαίνει για να παίξει «γηπεδούχος» στις έδρες των αντιπάλων του, τώρα φαίνεται πως ήρθε και η εγκατάλειψη του εργασιακού πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες