Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου

Χωρίς Πυξίδα Αναζητείται ελπίδα
Ο Δήμος Πάρου δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες για ζητήματα καθημερινότητας. Ανησυχητικά δείγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προτάσεις για τον Τουρισμό από την αντιπολίτευση...
Οι προτάσεις για τον τουρισμό από την μείζονα αντιπολίτευση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και η ανυπαρξία σχεδίου από την πλειοψηφία.

Τεχνικό Πρόγραμμα: Έτος υπολοίπων. Ροκονίδας:«Προεκλογικά τα δώσατε...»
Η φτώχεια του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πάρου και όλα τα σπαρταριστά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια συζήτησής του στο δημοτικό συμβούλιο. Τραντάχθηκε η αίθουσα από τα γέλια στην ανάγνωση των μελετών για το Β' Περιφερειακό Δρόμο της Παροικιάς. Ακόμα, η ανυπαρξία έργων στη Νάουσα.

Ψίθυροι... που θέλουν γιατρό!
Η παραπολιτική στήλη της εφημερίδας παρουσιάζει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και εξηγεί γιατί θέλει γιατρό!

Δεν μπορώ ή δεν θέλω;
Σχόλιο για την αλματώδη αύξηση του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου για τα καύσιμα των αυτοκινήτων του και το παράδειγμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κων/νος Γιαλελής: «Σύντομα θα έχουμε εκπαιδευμένο σκύλο για ναρκωτικά»
Μεγάλη συνέντευξη του Λιμενάρχη Πάρου κ. Κων/νου Γιαλελή εφ όλης της ύλης. Τι λέει για το κυκλοφορικό, τα «καμάκια», την αλιεία, τους ελέγχους. Ακόμα, ποιες προτάσεις ρίχνει στο τραπέζι των συζητήσεων. Μία συνέντευξη που θα προκαλέσει πολλούς σχολιασμούς.

Λιμενικό Ταμείο. Ευχές - εκκρεμότητες - παραλείψεις
Τι έγινε στην πρώτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου; Επίσης, τι λέει η επιστολή Κοτσώνη που δόθηκε στους συμβούλους για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν;

Προβληματισμός για την παραβατικότητα
Τα παρελκόμενα της ληστείας στην τράπεζα «ΑΛΦΑ» της Νάουσας.

Τέρμα τα 10ευρα εισιτήρια... από τη Blue Star
Το μονοπώλιο της Blue Star στην Παροναξία, τα τεράστια κέρδη της εταιρείας από τη γραμμή και η κατάργηση των 10ευρων εισιτηρίων.

Το θέμα του νοσοκομείου. Αποκάλυψη τώρα!
Οι αργοπορίες και οι ευθύνες της ΔΕΠΑΝΟΜ. Γιατί δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια για την παραχώρηση του οικοπέδου για την ανέγερση του νοσοκομείου; Τι άλλαξε στους όρους; Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα που εξηγεί γιατί η Μονή Λογγοβάρδας θέλει πρώτα απ' όλα να προασπίσει τα δικαιώματα των Παριανών πολιτών.

Τέλος, δεκάδες ακόμα θέματα για τον πολιτισμό, ειδήσεις, άρθρα και επώνυμες απόψεις.

Η έντυπη έκδοση στο νησί της Πάρου κι εδώ η ηλεκτρονική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες