Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1,μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ


Μετά από 20΄ παίχτηκαν τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.
Ο διαιτητής μπήκε στο γήπεδο,παρατάχθηκαν οι ομάδες και σφύριξε σχεδόν ταυτόχρονα επανέναρξη και λήξη του παιχνιδιού που κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να το χαλάσουν 1' πριν τη λήξη του.
Μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα και πολλά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ που προκάλεσε μικρή μερίδα ανεγκέφαλων!
Για την ιστορία το γκολ πέτυχε ο Δέλας.

6 σχόλια:

  1. Αν και ΠΑΟΚτσης, δεν μπορω να μην πω οτι εδω και καιρο βρισκομουν σε σκεψεις για την τακτικη της διοικησης και τα πλανα του υπηρεσιακου προπονητη.
    Μετα απο το 30 λεπτο, ημουν βεβαιος πλεον οτι ολο αυτο το διαστημα 3-4 μηνες δηλαδη, παιχτηκε χοντρο παιχνιδι εις βαρος των φιλαθλων. Περι οπαδων δεν μιλαω γιατι τους ειδαμε και αποψε. ΚΑΦΡΟΙ.
    Η ομαδα αν και εχει ψυχη μεσα της απο αρκετους παικτες, εχει και καποια παλτα που καποιοι (διοικηση με εκτελεστη τον υπηρεσιακο) συνεχιζουν να προωθουν και να προβαλουν.Αυτα τα παλτα τα εχει φαει ο σκορος εδω και καιρο.
    Παιζεις με Αγιαξ και ΤΣΣΚΑ και οι καφροι σου ειναι σαν κοτες και σημερα οπως και καποιες αλλες φορες ενας οχλος αηδιας. Πως σαν διοικηση μπορουσες να τους εχεις κοτες τοτε και σημερα δεν μπορεσες ? Κακως που ο διαιτητης δεν διεκοψε τον αγωνα στα 30 λεπτα με νικη υπερ της ΑΕΚ.Θελανε μηπως καποιοι να συμβουν ολα αυτα ? Τραιναρανε το αισχος απο φοβο μην γινει κατι χειροτερο και εχουμε θυματα ?
    Καιρος ειναι πλεον η πολιτεια να στειλει καποιες ομαδες στην Γ κατηγορια και ακομη πιο κατω. Εκτος και αν την βολευουν τετοιες καταστασεις για να μην ασχολειται ο κοσμος με τις πολιτικες τους.
    Η διοικηση του ΠΑΟΚ απο σημερα το βραδυ, ας μαζεψει τα μπογαλακια της, ας παρει τον υπηρεσιακο και τα παλτα και αντε στο καλο.
    Η ομαδα πρεπει να αλλαξει αμεσα 6 παικτες και να βαλει πιτσιρικαδες.Σε 3 χρονακια θα ειναι ετοιμη, αρκει να μην πεσει παλι σε διοικητικα χερια που παιζουν αλλα παιχνιδια. Γιατι οταν εχεις ξεπουλησει τα διαρκειας και καθε Κυριακη γεμιζει το γηπεδο σου, τοτε ανετα παιζεις και αλλα παιχνιδια.
    Χαθηκαν ολοι οι στοχοι φετος και δεν ειναι τυχαιο.
    Τα δε προβατα οπως τα θεωρει η διοικηση που γεμιζουν το γηπεδο, ειναι καιρος την επομενη χρονια να ξυπνησουν. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Και οσοι πανε....πηγαν.
    Αυτοι που παιζουν στοιχημα, τι καταλαβαν σημερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανώνυμε χαίρομαι που αν και ΠΑΟΚτζής όπως λες τα βλέπεις τόσο ψύχραιμα τα πράγματα.
    "Εκτος και αν την βολευουν τετοιες καταστασεις για να μην ασχολειται ο κοσμος με τις πολιτικες τους."!
    Αυτή η φράση σου δεν ισχύει μόνο για τους πολιτικούς αλλά και για τους διοικητικούς παράγοντες των ομάδων γενικότερα.Κρίμα γιατί ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Αρης που κάποτε μεγαλουργούσαν με Ελληνες παίκτες και μάλιστα βορειοελλαδίτες έχουν γεμίσει με σαπάκια μόνο και μόνο για να κονομάνε οι επιτήδειο.
    Επρεπε η πολιτεία να βάλει με κάποιο τρόπο ένα φραγμό σ' αυτό το χάλι για να μη χάνονται τα ταλέντα ελληνόπουλα.
    Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητο Ζειδωρον,μεγαλωμενος στην Θεσσαλονικη, φυσικο ηταν να βαλω στην καρδια μου τον ΠΑΟΚ.Τα οικονομικα του πατερα μου και η αποσταση απο το γηπεδο δεν μου επετρεπαν τακτικες επισκεψεις στο γηπεδο.Πιο συχνα εβλεπα τα πρωτοσελιδα του "Σπορ του Βορρα", τοτε που ηταν ο Μπουζας. Οπαδιλικι και τιποτε αλλο.Ευτυχως που εζησα την μεγαλη ομαδα με αρχηγο τον Κουδα !
    Οταν εγινε επαγγελματικο το ποδοσφαιρο στην χωρα μας, ξαναπηγα γηπεδο μετα απο 2 χρονια απλα γιατι εκεινη τη μερα αυτο ηθελε η παρεα.Η επομενη φορα πριν 12 χρονια παντρεμενος πια με παιδια εχοντας φυγει απο Θεσσαλονικη λογω εσωτερικης μεταναστευσης. Μια που ο μικρος ακουγε για ΠΑΟΚ εγινε και αυτος ΠΑΟΚτσης, με πιεζε να τον παω να δει το γηπεδο.Ηταν 6 χρονων τοτε.Πηγαμε σε εναν αγωνα χωρις ενδιαφερον για να αποφυγω καφρους.Ξαναδαμε Τουμπα στους αγωνες με Αγιαξ και ΤΣΣΚΑ. Απολαυσαμε γηπεδικη ατμοσφαιρα μπορω να πω υπεροχη για τα Ελληνικα δεδομενα.
    Σε οτι ομως αφορα ποδοσφαιρο μεταξυ Ελληνικων ομαδων, δεκαετιες τωρα βλεπουμε παραγκες.Δεν εξαιρω ουτε τον Ζαγορακη πλεον και νομιζω το καταλαβες απο αυτα που εγραψα.
    Στα σχολεια οπως ξερεις οι μαθητες μεταξυ τους κανουν καζουρα, διαβαζουν καφροφυλλαδες και χτιζουν εναν λαθος χαρακτηρα .Καθομασταν με τον μικρο και βλεπαμε αγωνες στην TV, και εβλεπα να αντιδρα σαν καφρος σε κατι που αυτος πιστευε οτι η ομαδα αδικειται.Με υπομονη μετα απο 2 χρονια πιστευω οτι τον εκανα υγιη σκεπτομενο φιλαθο.
    Λειπει η παιδεια βασικα ακομη και απο το σπιτι. Μας δημιουργησαν μια λαθος κοινωνια σιγα σιγα μεσω της TV που μας κοιμησαν ολους.Βαλε και τα εργασιακα, ασφαλιστικα που εχουν επιπτωση στα οικονομικα, ηρθε κι εδεσε το σιροπι.
    Δυστυχως ερχοντε ακομη χειροτερα και τα αποτελεσματα σαν του Καραϊσκακη η της Τουμπας θα τα βλεπουμε πιο συχνα.
    Να`σαι καλα κι εσυ και ευχαριστω για την φιλοξενια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε αν έκαναν το ίδιο όλοι οι γονείς μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα και να μην υπήρχε λόγος να μπουκάρουν οι "επιστήμονες" στα γήπεδα!
    Αλλά δυστυχώς τα περισσότερα μικρά παιδιά είναι κολλημένα στην τηλεόραση και βλέπουν ή παίζουν μόνα τους με τις ώρες χωρίς καμιά επίβλεψη ή καθοδήγηση!
    Σίγουρα οι γονείς είναι αναγκασμένοι να τρέξουν αλλά προέχει η διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των παιδιών.
    Να είσαι καλά κι όποτε θέλεις μπορείς να λες ελεύθερα τις απόψεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανω σ`αυτο που ειπες για γονεις.
    Το βιντεακι ειναι του 2008.
    Ο μπαμπας τρωει σπορια και σιγουρα μεσα του καμαρωνει τον λεβεντη του που ας ευχηθουμε να μην εχει τα μυαλα του μπαμπα οταν θα αρχισει να σκεφτετε.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ck0GVL56Mqk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιθηκάκι φίλε μου!
    Αυτά βλέπει κι ακούει,αυτά καταγράφει το υποσυνείδητό του και δυστυχώς αυτά που κάνει τώρα(στο βίντεο) δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που θα κάνει μόλις μεγαλώσει λιγάκι και φυσικά δεν θα μπορεί να σκέφτεται.
    Είπαμε για να οδηγήσεις 50ντάρι μηχανάκι θέλεις δίπλωμα για να γίνεις γονιός δεν απαιτείται τίποτα!
    Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες