Με την φράση "Μεγαλειότατε, πως από 'δω;"(!) χαιρέτησε τον Κων/νο Γλύξμπουργκ ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Ο πρώτος έβγαινε από την "Βιβλιοθήκη" και ο δεύτερος έμπαινε σε αυτήν. Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης: Ότι μαζί με τον Τσιτουρίδη ήταν
γνωστή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης. Μόλις κατάλαβε ότι θα ακουγόταν το... κλικ εξαφανίστηκε ως δια μαγείας! "Ασε να φύγω για να μην εκτεθώ στον φακό" θα έλεγε από μέσα της. Και πολύ σωστά έπραξε διότι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα (κλικ) πάντοτε μένουν.
Σ.Σ. Ο ευτραφής κύριος στα δεξιά της φωτογραφίας είναι ο Κώστας Στρογγυλός. Ο επί χρόνια γραμματέας του τέως...
ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ κ. Σ. ΤΣIΤOΥΡIΔΗ
Σχετικά με την προσφώνηση "Μεγαλειότατος" που απευθύνατε σήμερα στον Τέως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παραβιάζετε το Σύνταγμα (κλικ) με τον πιο άκομψο και προσβλητικό τρόπο. Και αυτό γιατί η διάταξη του άρθρου 4 που καθιερώνει νομικό πολιτισμό...γνωστή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης. Μόλις κατάλαβε ότι θα ακουγόταν το... κλικ εξαφανίστηκε ως δια μαγείας! "Ασε να φύγω για να μην εκτεθώ στον φακό" θα έλεγε από μέσα της. Και πολύ σωστά έπραξε διότι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα (κλικ) πάντοτε μένουν.
Σ.Σ. Ο ευτραφής κύριος στα δεξιά της φωτογραφίας είναι ο Κώστας Στρογγυλός. Ο επί χρόνια γραμματέας του τέως...
ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ κ. Σ. ΤΣIΤOΥΡIΔΗ
ισότητας για όλους τους Έλληνες πολίτες έχει υπέρτερη τυπική αξία και δεν αναθεωρείται κατά το άρθρο 110 του Συντάγματος. Κατά συνέπεια και σύμφωνα με την παράγραφο 7 "τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες"...
http://fimotro.blogspot.com/
Σημ.Ζείδωρον:Η δημοσιογράφος της οποίας το όνομα δεν αναφέρει το ρεπορτάζ είναι η κυρία Λίνα Κλείτου.Κατά πως αποδείχτηκε διαθέτει περισσότερο μυαλό από τον κύριο Τσιτουρίδη!
Μιας και έστω και μετά από μήνες από το περιστατικό, έπεσα στο blog σας, να σας τονίσω ότι το άρθρο του Συντάγματος που αναφέρετε, υπήρχε και στο Σύνταγμα του 1952 και σε όλα τα Συντάγματα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Εξ' ου και ο Κωνσταντίνος ο Α' δεν ονομάστηκε ποτέ "Δούξ της Σπάρτης", ούτε τα παιδιά του βασιλέως ονομάζονταν επισήμως Πρίγκιπες, αλλά Βασιλόπαιδες, καθώς το Σύνταγμα το απαγόρευε και τότε. Προφανώς και το "Βασιλεύς" δεν είναι τίτλος ευγενείας, αλλά αξίωμα. Κάτι που εντάξει, δεν οφείλατε να γνωρίζετε, αλλά τι να κάνουμε, στον κόσμο αυτό που ο καθείς δημιουργεί κι ένα blog, αυτά συμβαίνουν:-)
ΑπάντησηΔιαγραφή