Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

8 Μαΐου 1973: Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου


«Σιγά σιγά θα μας πεις πως δεν ξέρεις πώς είναι οι χειροπέδες» παρατήρησε ειρωνικά ο πρόεδρος του Στρατοδικείου στη δίκη των βασανιστών τον κατηγορούμενο Ευάγ. Δεμερτζίδη (γνωστό ως «Σερίφη») σχετικά με τον βασανισμό του φοιτητή Μιχάλη Σαμπατακάκη (δεξιά στη φωτο).

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους


Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως έδρα τους την Κίνα.

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Και για να μη μας λένε γκρινιάρηδες, βλέπουμε πώς ένα δίκαιο κράτος με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει: 
- την διατροφή συζύγου και τέκνων με τα μερίσματα εισηγμένων στο χρηματιστήριο μετοχών 
- τις ειδικές συντάξεις των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη με τα υπερκέρδη των εφοπλιστών κλπ.

Πάρις Καρβουνόπουλος: Τα «ευχαριστώ» και τα «κατηγορώ», μετά το εγκεφαλικό στην Πάρο


Τις ευχαριστίες του σε όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που υπέστη στην Πάρο εκφράζει ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος. Ταυτόχρονα όμως παρουσιάζει με καυστικό τρόπο και κάποιες από τις κακές εμπειρίες που είχε στο νησί, από την στιγμή που του εκδηλώθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πέθανε στα 57 της η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη - Μέχρι πριν 20 ημέρες έπαιζε στο θέατρο


Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάτρου η ξαφνική και πρόωρη απώλεια της ηθοποιού Ιφιγένειας Αστεριάδη, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η αξιόλογη ηθοποιός, η οποία ήταν πρώην σύζυγος του γνωστού

Άγιοι Ανάργυροι: Παρακώλυση της ψυχιατρικής εξέτασης του δολοφόνου της Κυριακής καταγγέλλει η οικογένειά της


Η μητέρα και η αδερφή της Κυριακής Γρίβα, δια των δικηγόρων τους, καταγγέλλουν το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού για ύποπτη αντιμετώπιση – Προαναγγέλλουν αίτηση εξαίρεσης του διορισμένου πραγματογνώμονα.

Πάρος: Σοκ στο νησί - 45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του στην Αγκαιριά


Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο νησί της Πάρου η είδηση της αυτοκτονίας 45χρονου άνδρα από την Αγκαιριά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αλεξανδρούπολη: Βούλγαρος την «πούλησε» 1.000 ευρώ για… νύφη και την κρατούσαν στο σπίτι τους


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης το περιστατικό της οικογένειας που φέρεται να κρατούσε «αιχμάλωτη» στο σπίτι μια κοπέλα προκειμένου να παντρευτεί τον γιο τους.

Συνελήφθη 46χρονος επιχειρηματίας της νύχτας για ενδοοικογενειακή βία


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 46χρονος επιχειρηματίας της νύχτας μετά από καταγγελία της γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία.

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί με πάνω από 80 κιλά κάνναβης (φωτο & βίντεο)


Συνελήφθησαν χθες 2 αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Ζωγράφου - Κατασχέθηκαν πάνω από 87 κιλά κάνναβης.

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων απορρίπτει το πόρισμα του ΥΠΕΣ για τη διαρροή 20.000 emails


Επανέρχεται η δυσώδης υπόθεση με τη διαρροή πλέον των 20 χιλιάδων emails αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών στην ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενδεχομένως και στο ίδιο το κυβερνών κόμμα.

Ασκήθηκε έφεση για όλους τους κατηγορούμενους της τραγωδίας στο Μάτι πλην του κατοίκου που έβαλε τη φωτιά


Μετά το σάλο, τις αντιδράσεις, την οργή που προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου

Κινηματογραφικό ριφιφί στον Πειραιά: Άνοιξαν τρύπα και άδειασαν χρηματοκιβώτιο εταιρείας χρυσού (βίντεο)


Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (7/5) σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στην οδό Νοταρά στον Πειραιά.

Το Αγρίνιο τιμά τον Προστάτη και Πολιούχο του Αγιο Χριστόφορο - Το πτόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων


Εορτή του Αγίου Χριστοφόρου αύριο 9 Μαϊού.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνὸς και ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, σας προσκαλούν στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, Προστάτου καὶ Πολιούχου της πόλεως του Αγρινίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 8 έως 14 Μαΐου 2024.

Στο Αγρίνιο θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

7.30 μ.μ.: α. Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου καὶ συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών -Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ.κ. Ιεροθέου -Πολυανής καὶ Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου.

β. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου

7.30 μ.μ.: Αθλητικό Κέντρο Δύο Ρεμάτων - Παράσταση Παιδικών Χορευτικών

9.00 μ.μ.: Μουσικός περίπατος στα αρχοντικά της πόλης από τους κανταδόρους του ΟΡΦΕΑ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

7.00 π.μ.: α. Όρθρος καὶ Πανηγυρική Πολυαρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ.κ. Ιεροθέου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου, Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού

β. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου

6.00 μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός καὶ Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως του Αγρινίου

6.25 μ.μ.: Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου

7.00 μ.μ.: Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου. Στη Λιτανεία θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

9.00 μ.μ.: Γήπεδο Παναιτωλικού θα αναβιώσει το έθιμο «πέταγμα του αερόστατου».

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

11.00 π.μ.: πρώην Τράπεζα Ελλάδος Ημερίδα με θέμα: Ο θεσμός της οικογένειας – Προκλήσεις Κοινωνική συνοχή και υποστήριξη

8.00 μ.μ.: παλαιά Δημοτική Αγορά Εγκαίνια έκθεσης βιβλίου ενώσεως Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων-ενώσεως Λογοτεχνών- του Συλλόγου Αγρινιωτών Αθηνών, Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συνδέσμου «Κοσμάς ο Αιτωλός»

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

7.00 μ.μ.: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου Εγκαίνια μόνιμης έκθεσης Χαράλαμπου Ζαχαρόπουλου «ταξίδι στο χρόνο»

Κρήτη: Από ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο η παράσυρση 8χρονου παιδιού, τι είπε η γυναίκα που το επέστρεψε


Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ένα 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί φτάνουν στην άκρη του νήματος…

Αγρίνιο: Οδύνη στην Λεπενού, 23χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα της Λεπενούς από την είδηση του τραγικού θανάτου 23χρονου, ο οποίος και έδωσε τέλος στην ζωή του δια απαγχονισμού.

Γάζα: Σε εξέλιξη στο Κάιρο οι συνομιλίες για την εκεχειρία - Εγκαταλείπουν την Ράφα οι Παλαιστίνιοι (φωτο & βίντεο)


Ο φόβος και η απόγνωση κυριαρχούν στον παλαιστινιακό πληθυσμό στην Ράφα, το πέρασμα της οποίας προς την Αίγυπτο κατέλαβε χθες το πρωί το Ισραήλ, στέλνοντας άρματα μάχης, μετά από νυχτερινό βομβαρδισμό της πόλης κατά τον οποίον σκοτώθηκαν 23 άτομα και εκπροσώπους στο Κάιρο, όπου είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στην Γάζα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε αίτημα αποφυλάκισης (βίντεο)


Στη «σκιά» της αποφυλάκισης του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου, το απόγευμα της Τρίτης (7/5/24) έγινε γνωστό ότι αίτημα αποφυλάκισης έχει υποβάλει και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Γίνε κι εσύ «ρουφιάνος» να βγάλεις χρήματα


Μπράβο στην κυβέρνηση που προτρέπει τους πολίτες να γίνουν «καρφιά» με το αζημίωτο και μπράβο και στα ΝΕΑ, την εφημερίδα, που εξηγεί στους αναγνώστες της «πώς μπορείτε κι εσείς να βγάλετε λεφτά»!

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πάσσαρης Κώστας: Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές - Ζητάει συγχώρεση...

Η εντυπωσιακή αλλαγή του δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει

Τέσσερις φορές ισόβια και 49 χρόνια φυλάκιση για τα αιματηρά γεγονότα στο Γενικό Κρατικό και τις δολοφονίες δύο αστυνομικών. Δύο φορές ισόβια για ληστεία μετά διπλού φόνου σε ανταλλακτήριο στο Βουκουρέστι. 

Η Ε.Ε. παρέδωσε σεμινάριο… ξεπλύματος του κράτους δολοφόνου, παρουσία της ελληνικής κυβέρνησης


Ανήμερα της εισβολής στη Γάζα η Ε.Ε. ξεκίνησε το... 15ο Σεμινάριο Υψηλού Επιπέδου ΕΕ-Ισραήλ, ξεπλένοντας το κράτος-δολοφόνο. Την εισήγηση εκ μέρους της ΕΕ έκανε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ἐν Ἀγρινίῳ τῇ… 7η Μαΐου 1901: Αμπελοφύλακες - Τα ρουσφέτια του Ρουπακιά


Το Μάη του 1901 πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Αλέξανδρος Ζαΐμης, όχι γιατί το κόμμα του ήταν το πρώτο κόμμα στη Βουλή, αλλά επειδή έτσι το ήθελε ο Βασιλιάς Γεώργιος ο Α΄, καθώς και τα βολικά «όρια της ανοχής»

Χίος: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού στο κέντρο της πόλης


Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη γυναίκα στο κέντρο της πόλης της Χίου, επί της οδού Δελαγραμμάτικα, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού.

4 νέα περιστατικά βίας στην Ηλεία - Σύζυγος… νταής χτύπησε την εγκυμονούσα πρώην γυναίκα του στον Πύργο


Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και καθημερινά προστίθενται στον… μακρύ -πια- κατάλογο και νέα, κάτι που μάρτυρα πως τα πράγματα… έχουν ξεφύγει προκαλώντας κάτι περισσότερο από προβληματισμό, αλλά και ανησυχία.

Μεταξουργείο: Συνελήφθη 31χρονος για μαστροπεία μετά από έρευνα για ενδοοικογενειακή βία - Γνώριμος στις Αρχές


Ένας 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για μαστροπεία στην περιοχή του Μεταξουργείου το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (03.05.24), ύστερα από έρευνες για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Κυκλοφορούσε με οπλισμένο πιστόλι στον Άγιο Κοσμά και παρίστανε τον λιμενικό


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λιμενικοί στον Άγιο Κοσμά, όταν διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος άνδρας είχε οπλισμένο πιστόλι ενώ στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι φορούσε πουκάμισο με επωμίδες Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.

Αρχίζει τη μεθεπόμενη Πέμπτη 16/5/24 στο Κιέριον το 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας (φωτο)

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Αρχίζει την μεθεπόμενη Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ¨Κιέριον¨ με σημαντικές και καταπληκτικές χορωδίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το 42ο Διεθνές Χορωδιακό φεστιβάλ Καρδίτσας.

Τι «κρύβεται» πίσω από την αντίδραση της κυβέρνησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα πλοία


Η ταλαιπωρία στα λιμάνια χιλιάδων κατόχων ηλεκτρικών οχημάτων μετά και τη σύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δημιούργησε πολλά ερωτηματικά…

Πέλλα: Φόβος & τρόμος συμμορία μαθητών σε Γυμνάσιο της περιοχής - «Της είπε ότι θα την σκοτώσει» (βίντεο)

«Φοβάται μην είναι ο νέος Άλεξ» - «Οι καθηγητές φοβούνται»

Καθημερινότητα είναι πλέον η βία στα σχολεία, όπου ανήλικοι μαθητές πιάνονται στα χέρια για ασήμαντες αφορμές.

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού - Ήταν συγχωριανός τους


Τον δράστη της δολοφονίας των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, εντόπισε και συνέλαβε η αλβανική αστυνομία.

Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο - Αναφορές για νεκρούς


Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο σημειώθηκε στην επαρχία Γιουνάν (νοτιοδυτικά της Κίνας) με τουλάχιστον δέκα θύματα, νεκρούς και τραυματίες, σύμφωνα με κρατικό μέσο ενημέρωσης.

Πάτρα: Ανατίναξαν ATM και εξαφανίστηκαν - Ζημιές από την έκρηξη (φωτο)


Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (07/05), στην περιοχή της Οβρυάς, στην Πάτρα, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε ATM που στεγάζεται σε Super Market.

Λάρισα: 41χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον αδερφό του, τραυμάτισε φίλο του και ένα μωρό 10 μηνών


Σκηνές πανικού σε διαμέρισμα στη Λάρισα, με τον δράστη να βγάζει μαχαίρι σε κατάσταση αμόκ. Το μωρό τραυματίστηκε στον δεξιό βραχίονα…

Νέα στοιχεία για τα όσα έγιναν στη Λάρισα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, λίγο πριν την περιφορά του Επιταφίου.

Κοζάνη: Υπέκυψε 33χρονος μετά από τροχαίο στην Εράτυρα, οι γονείς του προχώρησαν σε δωρεά οργάνων του


Θλίψη στην Κοζάνη για τον θάνατο ενός νέου παιδιού μετά από τροχαίο στην Εράτυρα. Ο άτυχος οδηγός έχασε τη μάχη ζωής που έδινε στα χέρια γιατρών. Οι γονείς του έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, για δωρεά οργάνων…

Στις φλόγες κλεμμένο όχημα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών Ι Ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. (φωτο)


Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 20:30 σε ακινητοποιημένο όχημα στον παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λίγο μετά τις εγκαταστάσεις της express service.

Σιδηρόκαστρο: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της

Η ανήλικη πήγε στην αστυνομία μαζί με τη μητέρα της - Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή

Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο κορίτσι έπεφτε θύμα βιασμού τα τελευταία επτά χρόνια από τον πατριό της.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Δείχνουν την έξοδο σε 90 εφέτες για να ελέγξουν απολύτως την δικαιοσύνη!


Η «Εστία της Κυριακής» του Πάσχα με ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα και του Μανώλη Κοττάκη αποκαλύπτει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την επιχείρηση βαθιάς τομής στην επετηρίδα των δικαστικών – Στο «τραπέζι» του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Δικαιοσύνης κίνητρα για την πρόωρη συνταξιοδότηση Ανωτάτων δικαστικών λειτουργών (που είχαν

Βιώνουμε μια πρωτοφανή πτώση αξιών και ιδανικών!..

Κοινωνικό-ψυχολογικό πιπεράτο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ξεκινώ διαπιστώνοντας ότι Διεθνή Κέντρα Εξουσίας επέβαλαν ως υπέρτατες αξίες το ΧΡΗΜΑ και το ΣΕΞ και τις αποδεχθήκαμε και τις ενσωματώσαμε σε πρωτόγνωρο βαθμό στην καθημερινότητά μας και εμείς οι Έλληνες σαν «χαζοχαρούμενα» παιδαρέλια!..

Εύβοια: Αυτοκίνητο έφερε τούμπες σε κεντρικό δρόμο - Μωρό μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας (βίντεο)


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (06.05.2024) στην Εύβοια.

Θεσσαλονίκη: Σε νοσοκομείο βρέφος με σπασμούς από τη Φλώρινα - Η συνδρομή της Τροχαίας


Τη μετακίνηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Φλώρινας, που μετέφερε ένα βρέφος 1,5 μηνών με σπασμούς, μέχρι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, διευκόλυναν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί: Τα καλώδια ίντερνετ και ενέργειας είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» της Δύσης


Εκατομμύρια χιλιόμετρα καλωδίων είναι εκτεθειμένα στα βάθη των ωκεανών και αποτελούν εύκολο στόχο για κράτη αλλά και τρομοκρατικές ή εγκληματικές οργανώσεις.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Η κερκίδα, ο υπόκοσμος και η μάχη για την εξουσία


Η αστυνομία γνωρίζει και πρόσωπα και γεγονότα, και δεν ανακάλυψε ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες τον βίο και την πολιτεία των οπαδών.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση «εγκληματική οργάνωση» στη Θύρα

Σούνιο: Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων (φωτο & βίντεο)


Στον βυθό κάτω από τη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου βρίσκεται ένα υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων.

Κοντά στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο βρίσκεται ένα από τα πιο απόκοσμα αξιοθέατα της χώρας μας.