Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κύριε Χρυσοχοϊδη έχετε καταθέσει το δελτίο;

Είμαστε και μεις απ' αυτούς που θαυμάζουν την αγαθή τύχη του κυρίου υπουργού Προ-Πο να πιάνει τακτικά το "Τζόκερ" της "τρομοκρατίας" στην Ελλάδα.
Πιστεύουμε όμως ότι κινούμαστε στα όρια της κοινής λογικής και δεν έχουμε σκοπό να τρελαθούμε.
Από προχτές που έσκασε η υπόθεση της σύλληψης μελών της "τρομοκρατικής" ομάδας Επαναστατικός Αγώνας πολλά λέγονται,πιο πολλά διαρρέονται κι ακόμα περισσότερα θρυλούνται.
Βάσει των μέχρι τώρα επίσημων ανακοινώσεων της ΓΑΔΑ κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί εδώ και μια εικοσαετία στις αρχές(αστυνομικές και δικαστικές) αλλά και στο πανελλήνιο από τις σχετικές δίκες τους.
Αρα αν δεχτούμε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποτελούν τον πυρήνα της πλέον εγκληματικής ομάδας "τρομοκρατών" μετά τη 17Ν δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
α)ή οι διωκτικές αρχές της χώρας ήταν τελείως ανίκανες να εντοπίσουν σεσημασμένους και καταδικασμένους ήδη "τρομοκράτες" και τους άφηναν ν' αλωνίζουν ή μάλλον να θερίζουν!
β)ή οι "τρομοκράτες" ήταν ελεγχόμενοι με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει!
Επειδή σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε ν' ασπαστούμε την πρώτη άποψη κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιοι και γιατί κινούν τα νήματα της "τρομοκρατίας" στην Ελλάδα κατά το δοκούν.
Ποιους συμφέρει να δρουν "τρομοκρατικές" οργανώσεις στην Ελλάδα του 2010;
Τι ακριβώς επιδιώκουν με τις ενέργειές τους;
Μήπως τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από θέματα που καίνε σε δεδομένη στιγμή;
Πολύ θα θέλαμε ο υπερτυχερός υπουργός να εξαρθρώσει από τις ρίζες της την "τρομοκρατία" (και στη συνέχεια να βοηθήσει στη σύλληψη των γνωστών αγνώστων που κατάκλεψαν τα ταμεία του κράτους!)  αλλά έχουμε ένα φόβο πως το δελτίο του "Τζόκερ" της "τρομοκρατίας" δεν έχει κατατεθεί στο πρακτορείο,απλά κάπου είχε σημειωμένα τα νούμερα που κληρώθηκαν!

2 σχόλια:

( fortounata) είπε...

έτσι που μας κατάντησαν που αλλού να πάει ο νούς μας;καλή εβδομάδα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνιασμένη μου ψυχή καλή εβδομάδα επίσης!Θα μας τρελάνουν αυτοί,είκοσι χρόνια γνωρίζουν τους "τρομοκράτες" και τους αφήνουν να θερίζουν κυρίως αστυνομικούς κι έρχονται τώρα να τους "εξαρθρώσουν"!
Αν δεν μας κάνουν πλάκα είναι όλοι τους φοβερά επικίνδυνοι.

Read more: Go to TOP and Bottom