Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Γιατί καταργήθηκε το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης;




Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αµερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!


Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
Έχουν µπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
Αφού η νέα κυβέρνηση κατάργησε το υπ.Μακεδονίας - Θράκης ας αναλάβουν οι πολίτες  να δείξουν στα πέρατα του κόσμου πως η Μακεδονία είναι Ελληνική.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας
οι προκλησεις των σκοπιανων και των τουρκων δεν ειχαν ενα ηχηρο "χαστουκι" ουτε τα υπουργεια μονα τους εκαναν φυσικα κατι
Περιμενουμε αυστηρη αντιμετωπιση απ τα επιτελεια εξωτερικων αμυνας και οχι τυπικα πραγματα και αδιεξοδα που δεν υπαρχουν
αν φυσικα δεν γινει δεν θα φταιει η καταργηση των υπουργειων μα η μη σοβαρη θεση της νεας κυβερνησης ευχαριστω

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε δεν διαφωνούμε!Αλλά και η κατάργηση ενός υπουργείου που έφερε έστω το όνομα Μακεδονία μη σοβαρότητα δείχνει.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Επιτρέψτε μου έχω άλλη άποψη...καθόσον πρόκειται για αναβάθμιση με δύο μόνιμα εγκατεστημένους Υφυπουργούς,και με σχετικές αρμοδιότητες εφοδιασμένους!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε αλίμονο ο καθένας έχει την άποψή του.Θα συμφωνείς όμως ότι ο καυγάς γίνεται ουσιαστικά για το όνομα και μεις φροντίσαμε να το σβήσουμε από μόνοι μας.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom