Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τέσσερις αγνοούμενοι από το πέρασμα του κυκλώνα - Εξασθενεί το φαινόμενο (Φωτο & βίντεο)


Το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά» από τη Βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες άφησε πίσω του τέσσερις αγνοούμενους και έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.
Ένας 75χρονος κτηνοτρόφος από το χωριό Βρύναινα στον Αλμυρό Βόλου, αναζητείται στην περιοχή «Μεγάλος Λάκος» του όρους Όθρυς.  Ο ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει το κοπάδι του προκειμένου να το προστατέψει από την κακοκαιρία, ωστόσο λόγω της πυκνής ομίχλης χάθηκε στη διαδρομή. Ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές.
Την ίδια ώρα η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των τριών ανθρώπων που αγνοούνται στο Μαντούδι. Οι αρχές αναζητούν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που χάθηκε τα μεσάνυχτα στο Πήλι Ευβοίας καθώς και έναν 27χρονο οδηγό που αγνοείται στην περιοχή μεταξύ Προκοπίου Μαντουδίου.
Η συνοδηγός του πρόλαβε και βγήκε από το όχημα, ενημερώνοντας τις αρχές πώς αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του μέσα στην ένταση των καιρικών φαινομένων.
Η πορεία του κυκλώνα σταδιακά εξασθενεί, ωστόσο παραμένει επικίνδυνος. Τη Δευτέρα, αναμένεται να «χτυπήσει» τη Λέσβο με ανέμους που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.
Ο Δήμος Ωρωπού έδωσε εντολή εκκένωσης των παράκτιων οικισμών της περιοχής λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κατόπιν σχετικής εισήγησης της Περιφέρειας Αττικής. Η εντολή αφορά στην απομάκρυνση των κατοίκων περίπου 30 οικιών, στην περιοχή από τη γέφυρα του χωριού Ωρωπός μέχρι τις εκβολές του Ασωπού ποταμού.
Οι ένοικοι μεταφέρονται στο δημοτικό γυμναστήριο της περιοχής ενώ αυτή την ώρα η έντονη βροχόπτωση έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια  στις Βόρειες Σποράδες και κυρίως στη Σκιάθο.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο ο οποίος μίλησε στο τοπικό magnesianews.gr τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές του Τρούλου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ μικρότερα προβλήματα υπάρχουν στις Κουκουναριές και τις Αχλαδιές.
Κατέρρευσε γέφυρα στα Μέγαρα – Εικόνες καταστροφής
Εικόνες απόλυτης καταστροφής στα Μέγαρα, με τους δρόμους πλημμυρισμένους και την κατάρρευση γέφυρας.. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν ανέβηκαν από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων «Ο Άγιος Νικόλαος» στη σελίδα του στο Facebook.
Η Αργολίδα, η Κορινθία, η Μεσσηνία, η Λακωνία αλλά και η Φθιώτιδα και η Εύβοια, όπου αγνοούνται τρία άτομα, είναι οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης κήρυξε τους δήμους Λοκρών στη Φθιώτιδα και Λίμνης-Μαντουδίου στην Εύβοια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Όπως ο ίδιος δηλώνει στο ΑΠΕ από το Μαντούδι όπου μετέβη, «για μια ακόμη φορά ζούμε μια κόλαση. Οι ζημιές τόσο στο δήμο Λίμνης-Μαντουδίου όσο και στο Δήμο Λοκρών είναι μεγάλες. Πήραμε απόφαση να κηρύξουν αυτούς τους δύο δήμους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να μπορέσουμε να προλάβουμε τα χειρότερα αλλά και για να αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε. Όλη τη νύχτα στις κρίσιμες αυτές περιοχές δώσαμε μια μεγάλη μάχη και συνεχίζουμε να παλεύουμε με νερά και λάσπες», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Μάλιστα μετά τις δύο το πρωί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους κατοίκους, καθώς ο ποταμός Κηρέας κατέβασε περισσότερα νερό, δημιουργώντας λίμνη στο χώρο που παραδοσιακά γίνεται το παζάρι και βρίσκεται το γυμναστήριο.
Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ μέσα στη νύχτα πλημμύρισε ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά το Μαντούδι, πλημμύρισε και το Προκόπι. 
Από την Πυροσβεστική επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι στην περιοχή του Μαντουδίου και ανάμεσα τους και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
«Ολόκληρη η περιοχή της Αταλάντης έχει δεχθεί ένα βαρύ πλήγμα. Έχουν φουσκώσει όλα τα ρέματα και έχουν παρασύρει ότι ήταν μπροστά τους. Από χθες το βράδυ προσπαθούμε να σώσουμε ανθρώπους και περιουσίες» υπογραμμίζει ο δήμαρχος των Λοκρών Νίκος Λιόλιος που περιγράφει ως ιδιαίτερα εφιαλτικές τις εικόνες στην περιοχή του Θεολόγου.
«Έχουν πλημμυρίσει καταστήματα, έχουν πλημμυρίσει σπίτια έχουν χαθεί περιουσίες και σε κάποιες περιπτώσεις το νερό έφτασε και τα 4 μέτρα» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λιόλιος ωστόσο όμως υπογραμμίζει με έμφαση πως «Είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε αγνοούμενους ή ανθρώπινα θύματα. Αν δεν είχαμε κόψει έγκαιρα τη συγκοινωνία από τη Μαλεσίνα προς το Θεολόγο θα θρηνούσαμε θύματα σήμερα και θα μιλούσαμε για νέα Μάνδρα» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λιόλιος.
Στον Θεολόγο αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ένα ζευγάρι Αμερικανών που εντοπίστηκαν στο όρος Χλωμό κοντά στην Αταλάντη καθώς κόλλησε το ΙΧ στις λάσπες και ζήτησαν βοήθεια για να εντοπιστούν τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες από πυροσβέστες και να οδηγηθούν μ ασφάλεια στην Αταλάντη.
Μεγάλες καταστροφές στην Πελοπόννησο
H Πυροσβεστική στην Πελοπόννησο έλαβε χθες 640 κλήσεις για πλημμύρες και επεμβάσεις για απεγκλωβισμούς στην Κορινθία, 111 στην Αργολίδα, 102 στην Μεσσηνία και 60 στην Λακωνία.
Στην Κορινθία, δρόμοι πλημμύρισαν στο Κιάτο, το Ζευγολατιό και το Ξυλόκαστρο ενώ για την απομάκρυνση των υδάτων επιστρατεύτηκαν οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην Αργολίδα πλημμύρισε ο χείμαρρος Ξεριάς.
Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ζήτησε να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές της Πελοποννήσου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αλλά και να αρχίσει άμεσα η καταμέτρηση των ζημιών, καθώς τεράστια είναι τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία.
Σχεδόν όλη η Κορινθία έχει πληγεί από το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας, αλλά οι μεγαλύτερες ζημιές καταγράφονται στο δήμο Βέλου - Βόχας και ιδίως στο Βραχάτι, όπως επίσης και στους δήμους Ξυλοκάστρου και Κιάτου, ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης, Πελοπίδας Καλλίρης.
Όπως πρόσθεσε, «υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε κοινότητες, λόγω πτώσης δέντρων και στύλων ρεύματος, αλλά όπως μας έχουν ενημερώσει από τον ΔΕΔΔΗΕ από σήμερα το πρωί ενισχυμένα συνεργεία θα εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών».
Όσον αφορά τις ζημιές σε σπίτια και καταστήματα, ο κ. Καλλίρης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «από σήμερα το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής», ενώ όπως συμπλήρωσε, «στην χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου αποφασίστηκε να μείνουν ανοικτές σήμερα οι υπηρεσίες των δήμων, ώστε οι κάτοικοι να προσέρχονται και να δηλώνουν τι ζημιές έχουν υποστεί.»
Όπως εκτιμά ο αντπεριφερειάρχης, «μέχρι τις απογευματινές ώρες αναμένεται να έχουμε μια πρώτη εικόνα τους μεγέθους της καταστροφής, κυρίως στους δήμους Βέλου - Βόχας, Ξυλοκάστρου και Κιάτου.
Σχετικά με τις ζημιές στις υποδομές, ο κ. Καλλίρης ανέφερε ότι έχουν καταστραφεί πολλοί αγροτικοί δρόμοι, ενώ όσον αφορά στις καλλιέργειες εκτίμησε ότι οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Στην συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι υπάρχουν επίσης ζημιές στον δήμο Κορίνθου και συγκεκριμένα στις περιοχές Αλμυρή και Κόρφου, ενώ στο δήμο Νεμέας υπάρχουν ζημιές στην αγροτική οδοποιία.
Αναφερόμενος στο χθεσινό κύμα κακοκαιρίας, είπε ότι «το φαινόμενο ήταν πολύ ισχυρό και έπεσαν τεράστιες ποσότητες νερού», προσθέτοντας ότι ήταν σημαντική η βοήθεια από την πλευρά της Πυροσβεστικής, αφού περίπου 120 πυροσβέστες με 30 οχήματα, μεταξύ των οποίων και ερπυστριοφόρα, απεγκλώβιζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ανθρώπους από σπίτια και αυτοκίνητα και έκαναν αντλήσεις υδάτων.
Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης Αγγελος Παπαγγελόπουλος ανέφερε χθες  ότι «δρόμος μέσα στο Κιάτο υπέστη καθίζηση τουλάχιστον τεσσάρων μέτρων», ενώ πρόσθεσε ότι «έχει καταγραφεί υπερχείλιση των περισσοτέρων ποταμών και χειμάρρων», ενώ όσον αφορά τα προβλήματα μέσα στις πόλεις, το πρωί της Κυριακής συνεργεία των δήμων αναμένεται να κάνουν αναλυτική καταγραφή των ζημιών.
Σχετικά με τον θάνατο ενός άνδρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι «ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια», ενώ σχετικά με έναν αγνοούμενο, είπε ότι «υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες, πως είναι καλά στην υγεία του».
Βυθίσεις σκαφών από την κακοκαιρία
Δεκατέσσερα συνολικά σκάφη διαφόρων τύπων βυθίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Καλαμάτα, λόγω των δυσμενών επικρατουσών καιρικών συνθηκών.
Ειδικότερα, οκτώ σκάφη βυθίστηκαν στον λιμένα Καλαμάτας, ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Στούπας Μάνης, τρία στο αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών, ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Ακρογιαλού Μάνης και ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Άγιου Ανδρέα Μεσσήνης. Από το Λιμεναρχείο Καλαμάτας και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε σώα μία γυναίκα ηλικίας 54 ετών από Θαλαμηγό σημαίας Γερμανίας, που βρισκόταν στον λιμένα Καλαμάτας.
Επιπλέον, συνολικά οκτώ σκάφη υπέστησαν υλικές ζημιές στο λιμένα Καλαμάτας και ένα στον λιμένα Κορώνης. Από τις βυθίσεις των σκαφών δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμων ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο της Καλαμάτας έχει απαγορευτεί ο απόπλους των σκαφών που υπέστησαν υλικές ζημιές μέχρι την αποκατάσταση αυτών και την προσκόμιση βεβαίωσης αξιοπλοΐας τους.
Στην Πύλο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εκβράσθηκε χθες το ιστιοφόρο σκάφος «DOC'S REMEDY» σημαίας Σουηδίας. Μετά από έρευνα των στελεχών εντοπίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες του σκάφους, οι οποίοι είχαν εξέλθει με ιδίες δυνάμεις, καλά στην υγεία τους.
Το ιστιοφόρο πρόκειται να ανεκλυσθεί με μέριμνα των ιδιοκτητών. Στο μεταξύ, δύο μικρές ερασιτεχνικές λέμβοι και δύο τουριστικά σκάφη βυθίστηκαν μεσημβρινές ώρες χθες, στον λιμένα Παλαιάς Επιδαύρου, λόγω των δυσμενών επικρατουσών συνθηκών, ενώ ένα ταχύπλοο καταστράφηκε επάνω στην προβλήτα.
Επιπλέον προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τουριστικά σκάφη και ιστιοφόρο. Από τις βυθίσεις δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί ατόμων ή θαλάσσια ρύπανση.
Προβλήματα σε δρομολόγια πλοίων - Δεμένα τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Από τη Ραφήνα τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται έως το Μαρμάρι ενώ σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το Λαύριο.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα - Αιδηψός, Βόλος - Σποράδες, Καβάλα - Πρίνος και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη. 
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Πού «έπεσε» η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής 
Eντονες ήταν βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Αττικής το Σάββατο, κυρίως σε προάστια που είναι κοντά σε βουνά αλλά ακόμα στο κέντρο της πόλης, καθώς η περιφέρεια του μεσογειακού κυκλώνα έπληξε την πρωτεύουσα.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου 110 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων στο λεκανοπέδιο, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν διαπιστωθεί στην Κινέτα και στην Ελευσίνα, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορίας οχημάτων στην παλιά εθνική οδό, η οποία αποκαταστάθηκε τα ξημερώματα. 

Σε ποιές περιοχές «έπεσε» η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής σύμφωνα με πίνακα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Δυνατή βροχόπτωση παρατηρήθηκε στην Αγία Παρασκευή (63,2 χιλιοστά) και στους Αμπελόκηπους (60 χιλιοστά), ενώ στου Παπάγου το ύψος της βροχής σε ημερήσια βάση μετρήθηκε στα 100,2 χιλιοστά στις 22:30 το βράδυ, ενώ στον Διόνυσο έφτασε τα 75 χιλιοστά.
Αργά το απόγευμα υπήρχαν αναφορές για ανησυχητική βροχή στην Μάνδρα, όπου τα αντιπλημμυρικά έργα άρχισαν μόλις στα τέλη Αυγούστου. Οι έως τώρα μετρήσεις από τους σταθμούς της Ελευσίνας και του Ασπρόπυργου καταδεικνύουν πως η βροχή δεν υπερβαίνει τα 37 χιλιοστά.
Διακοπές κυκλοφορίας 
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία:  
- Στο κόμβο Οινόης, επί της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας - Θήβας, 
- Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην έξοδο 1 της Αττικής οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην αερογέφυρα της Μάνδρας επί της Ν.Ε.Ο.Α.Κ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα. 
- Στον κόμβο του Θριάσιου νοσοκομείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και στη διασταύρωση Μάνδρας - Μαγούλας, όπου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την περιοχή της Μαγούλας.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ανατράπηκε το πρωί φορτηγό στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει μέσα στο ρέμα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός.
Αποκαταστάθηκε πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος. 
Πρόγνωση καιρού για σήμερα Δευτέρα 1/10

Με απαραίτητο... αξεσουάρ την ομπρέλα θα πρέπει να κυκλοφορούν οι πολίτες και την Δευτέρα (01.10.2018), μιας και το πρωί θα έρθει “συνοδευόμενο” από βροχές και δυνατούς ανέμους.Ο καιρός ωστόσο θα αρχίσει να βελτιώνεται από το απόγευμα και μετά, με τον “Ζορμπά” να αποχωρεί σιγά σιγά έχοντας όμως δώσει την… μάχη του.

Η περιοχή πάντως που φαίνεται να πλήττεται περισσότερο την Δευτέρα, είναι αυτή της Μακεδονίας και του Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη Δυτική Μακεδονία νεφώσεις παρδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές πρόσκαιρα ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά.
Άνεμοι: Δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που.
Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραρικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων προς το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ και meteo.gr
http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom