Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τρόμος το πρωί στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου - Ένας νεκρός,τρεις τραυματίες (φωτο & βίντεο)


Τραγωδία με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στη Μεταμόρφωση - Ανάμεσα στους τραυματίες ο οδηγός του αυτοκινήτου, η 9χρονη κόρη του κι ένας 80χρονος - Σοκάρουν οι μαρτυρίες:
Το κοριτσάκι σπάραζε, φώναζε "μας χτύπησαν" - Μυστήριο γύρω από τα αίτια του δυστυχήματος – Αναζητείται αυτοκίνητο που φέρεται να χτύπησε το ασημί Volkswagen πριν πέσει στη στάση - Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Μια τραγωδία με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι εννέα ετών. Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης (24.05.2018) περίπου στις 08:20 στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, αυτοκίνητο κατέληξε σε στάση λεωφορείου, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 50χρονο άνδρα.
Οι εικόνες από το σημείο «μαρτυρούν» την τραγωδία. Οι αερόσακοι του ασημί Volkswagen που οδηγούσε 40χρονος άνδρας, γεμάτοι αίματα. Το αυτοκίνητο σχεδόν σμπαραλιασμένο, η στάση κατεστραμμένη από την πρόσκρουση.
Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ένας 50χρονος άνδρας νεκρός. Ένας 80χρονος σοβαρά τραυματίας. Σοβαρά φαίνεται να έχει τραυματιστεί και ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Λιγότερο τραυματισμένη η κορούλα του, εννέα ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το παιδί έχει μεταφερθεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ ο πατέρας της και ο 80χρονος μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Θρήνος στη Μεταμόρφωση

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα. Το δεδομένο είναι πως το αυτοκίνητο κατέληξε στη στάση. Όμως θολό είναι το τοπίο σχετικά με το τι προηγήθηκε. Φαίνεται πως ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα σε μια περιοχή όπου το όριο δεν ξεπερνά τα 50 χιλιόμετρα. Από τη στιγμή που άνοιξαν οι αερόσακοι, φαίνεται ότι η ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη. Όμως, υπάρχουν μαρτυρίες για σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο πριν πέσει το VW στη στάση
Μάρτυρες ανέφεραν στο newsit.gr ότι το κοριτσάκι φώναζε «μας χτύπησαν». Πως δηλαδή, άλλο αυτοκίνητο χτύπησε το ΙΧ που οδηγούσε ο πατέρας της με αποτέλεσμα να το βγάλει από την πορεία του. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, το ασημί Volkswagen παρέσυρε τον 50χρονο άνδρα, τον εγκλώβισε ανάμεσα στην κολώνα και το ΙΧ και κατέληξε στη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ο 80χρονος.
Το αυτοκίνητο του 40χρονου φέρει στην αριστερή του πλευρά σημάδια από σύγκρουση.
Δείτε τις φωτογραφίες Μεταμόρφωση αυτοκίνητο

«Κάτι ακούσαμε πριν πέσει στη στάση»

«Το αυτοκίνητο ερχόταν από την Παπανδρέου. Πριν χτυπήσει στη στάση, κάτι ακούσαμε. Κάτι πήγε να αποφύγει, δεν ξέρω τι. Χτύπησε μετά τον άνθρωπο, τον σήκωσε στον αέρα και μετά, ο άνθρωπος βρέθηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και το στύλο», είπε μάρτυρας που την ώρα του μοιραίου βρισκόταν σε μαγαζί της περιοχής.
Αμέσως, έτρεξε να βοηθήσει αλλά ο 50χρονος είχε χάσει τη ζωή του. Εκείνη την ώρα, άκουσε το 9χρονο κορίτσι να φωνάζει. «Μπαμπά, βοήθεια» φώναζε το κοριτσάκι, που σύμφωνα με τον μάρτυρα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο άνδρας, άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το παιδί από το αυτοκίνητο, μεταφέροντάς το στο μαγαζί για τις πρώτες βοήθειες.
«Προσπάθησα να το ηρεμήσω. Δεν ήταν χτυπημένο, ευτυχώς». Τη ρώτησε ποιος ήταν στο αυτοκίνητο και του είπε ότι ο μπαμπάς της την πήγαινε σχολείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η μητέρα του παιδιού.
Δείτε τι είπε

«Είδα τον άνδρα εγκλωβισμένο ανάμεσα στην κολώνα και τη στάση λεωφορείου»

Ήταν ώρα αιχμής όταν έγινε το δυστύχημα. Έντρομοι, περαστικοί και καταστηματάρχες είδαν το αυτοκίνητο να πέφτει με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου. Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Άλλοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία.
Κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας λίγα λεπτά αφού είχε συμβεί, περιέγραψε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αναίσθητος. Πως είχε αίματα στο κεφάλι του και το τζάμι από το παράθυρο του οδηγού είχε θρυμματιστεί. Είπε επίσης ότι είδε τον 50χρονο, θύμα της πρόσκρουσης, να έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στην κολώνα και τη στάση. «Δεν ανέπνεε» είπε.
Περιέγραψε μια ακόμη σπαρακτική στιγμή. Στο αυτοκίνητο ήταν η 9χρονη κόρη του οδηγού. «Το κοριτσάκι έκλαιγε σπαρακτικά» είπε. Σύμφωνα με την ίδια, καταστηματάρχες της περιοχής απομάκρυναν το παιδί από το σημείο ώστε να μη δει ούτε τον πατέρα της τραυματισμένο και γεμάτο αίματα αλλά ούτε και τον άνδρα που είχε χάσει τη ζωή του.
Δείτε τι δήλωσε
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom