Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Δικηγόρος οικογένειας Ειρήνης Λαγούδη: Ουδέποτε σταμάτησε η έρευνα - Στα χέρια του Εισαγγελέα Αγρινίου η υπόθεση (ηχητικό)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, ο φάκελος της οποίας βρίσκεται στα χέρια του.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Εισαγγελέας, λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από αρκετά άτομα που σχετίζονταν με την Ειρήνη Λαγούδη, ενώ σύμφωνα με τον Δικηγόρο της οικογένειας στο Αγρίνιο, Κώστα Ζώη, εκτός των άλλων, η διαδικασία αυτή ακολουθείται για να κριθεί η αξιοπιστία μαρτύρων που είχαν καταθέσει αρχικά στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Από την άλλη ξεκαθάρισε ότι η έρευνα ουδέποτε σταμάτησε, απλά από την στιγμή που η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα, σταμάτησε το φαινόμενο των διαρροών, λέγοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι ξεκάθαρη η πεποίθησή του ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με βάση τα στοιχεία αλλά και τα ευρήματα των πραγματογνωμόνων – τεχνικών συμβούλων της οικογένειας στο μοιραίο Ι.Χ. της 44χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των Εισαγγελικών Αρχών της πόλης, ο φάκελος είτε θα μπει στο αρχείο, είτε θα ασκηθούν διώξεις κατά αγνώστων προσώπων, είτε κατά συγκεκριμένων, τη στιγμή που αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Κώστας Ζώης, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του Νίκου Αγγελόπουλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom