Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ρωμανιάς στην Αυλωνίτου: «Είσαι άσχετη, άρχοντας της πατάτας»! (βίντεο)


Σε άγριο καυγά μεταξύ δύο πρώην... συντρόφων στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχθηκε χθες το πρωί η συζήτηση για τις περικοπές των συντάξεων στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς, πρώην γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου «πλακώθηκαν» εκτοξεύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλο.

Σε κάποιο σημείο της τοποθέτησης του ο κ. Ρωμανιάς διεκόπη από την κυρία Ελένη Αυλωνίτου και  έγινε έξω φρενών, με την συζήτηση να μετατρέπεται σε... ρινγκ!!!

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένες γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος...», έλεγε σε άκρως υψηλούς τόνους ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Την ώρα που μιλούσε ο εργατολόγος, απαντούσε φυσικά ταυτόχρονα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον ψεύτη και υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις, κάτι που ο Γιώργος Ρωμανιάς χαρακτήρισε «κουραφέξαλα»!

Μάλιστα, στην συνέχεια την αποκάλεσε «Ασχετη και άρχοντα της πατάτας»!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom