Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η ΑΕΚ είναι και επίσημα πρωταθλήτρια Ελλάδας

Το διαιτητικό απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ!

Και με τη... βούλα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017/2018 - Το δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του “δικέφαλου
του Βορρά” και διατήρησε την πρωτόδικη ποινή που του επιβλήθηκε - Η Ένωση θα μπορέσει να κάνει έτσι φιέστα μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της ΠΑΟΚ για την τιμωρία της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και έτσι η Ένωση είναι και τυπικά πρωταθλήτρια, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Η απόφαση του Διαιτητικού δίνει μάλιστα την ευκαιρία στην ΑΕΚ, να πραγματοποιήσει και τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

Η Ένωση φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και οι οπαδοί του Δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους να σηκώνουν την κούπα το ερχόμενο Σάββατο (05/05).

Αυτό σημαίνει πως παραμένει η αρχική ποινή, η οποία ήταν αφαίρεση τριών βαθμών απ' το εφετινό πρωτάθλημα και δύο απ' το επόμενο, κατοχύρωση του αγώνα 3-0 υπέρ της ΑΕΚ, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Πλέον, η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν μπορεί να προσβληθεί στο CAS.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους".

Η βαθμολογία της Superleague μετά από 29 αγώνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom