Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

«Τώρα θα ξετυλιχθεί το κουβάρι για το Επαναστατικό Ταμείο»! - Η Πόλα Ρούπα και οι αποκαλύψεις για το... σούπερ μάρκετ


Η συντονισμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τις 14 συλλήψεις έβγαλε... λαβράκι για το αντάρτικο πόλης - Ένα... σούπερ μάρκετ λειτουργούσε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και χρηματοδοτούσε το Επαναστατικό Ταμείο - Μικρά ή
μεγαλύτερα ποσά "φούσκωναν" τον λογαριασμό που είχε ανοίξει με πλαστά στοιχεία ο Κωνσταντίνος Γιαγζτόγλου - Το "χτύπημα" στον Λουκά Παπαδήμο, για το οποίο κατηγορείται αλλά και το σχέδιο της Πόλας Ρούπα για την απόδραση του Μαζιώτη χρηματοδοτήθηκαν από αυτή την... πηγή - Πεπεισμένες οι Αρχές πως όλα όσα έχουν βρει είναι μόνο η "κορυφή του παγόβουνου"

Σούπερ μάρκετ”, του οποίου τα κέρδη ενίσχυαν το λεγόμενο Επαναστατικό Ταμείο. Αυτό “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πίσω από τις 14 συλλήψεις ατόμων που κατέθεταν χρηματικά ποσά στον επίμαχο λογαριασμό.
Το… σούπερ μάρκετ αυτό διαχειρίζονταν από την Α’ Πτέρυγα του Κορυδαλλού κρατούμενοι που εκτίουν ποινές ή είναι προφυλακισμένοι για την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση…

Η… ενίσχυση για το Επαναστατικό Ταμείο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τα τελευταία χρόνια κρατούμενα μέλη της ένοπλης οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, φέρονται να είχαν δημιουργήσει ένα ιδιότυπο “Σούπερ Μάρκετ”.
Το οποίο βέβαια λειτουργούσε μέσα στην Α’ Πτέρυγα του Κορυδαλλού.
Φέρονται να έκαναν διάφορες “εξυπηρετήσεις” κυρίως σε ποινικούς. Οι τελευταίοι έψαχναν τρόπους για να «περάσουν» στα κελιά τους ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης αλκοολούχα ποτά και άλλα είδη που απαγορεύονται από την νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
Βέβαια αυτές οι “εξυπηρετήσεις” γίνονταν με το… αζημίωτο από τους “πολιτικούς” κρατούμενους. Οι τελευταίοι ζητούσαν από τους ποινικούς το εξής απλό: Τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, να τα καταθέτουν μέσω συγγενών και φίλων σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Μιλάμε φυσικά για τον λογαριασμό που είχε ανοίξει με πλαστά στοιχεία ο Κων/νος Γιαγτζόγλου.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που είναι ήδη προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για το τρομο-δέμα που είχε εκραγεί στα χέρια του πρώην Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Δεν γνώριζαν πού πήγαιναν τα χρήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο εκτιμάται πως τουλάχιστον η ενέργεια σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου είχε χρηματοδοτηθεί από το Επαναστατικό Ταμείο, στο οποίο συγγενείς και φίλοι κρατουμένων έβαζαν χρηματικά ποσά.
Αυτό, όπως προαναφέραμε, γινόταν μετά από την απαραίτητη «καθοδήγηση» μέσα από την φυλακή. Εδώ όμως να σημειωθεί κάτι σημαντικό που προκύπτει από τον έρευνα. Οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα ποσά θα χρησιμοποιούνταν για την χρηματοδότηση ένοπλων ενεργειών.
Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι αστυνομικοί στο Αντιτρομοκρατικό Επιτελείο έχουν βάσιμες ενδείξεις στα χέρια τους για το εξής: Πως ένα ακόμη μεγαλεπήβολο σχέδιο χρηματοδοτήθηκε επίσης από το Επαναστατικό Ταμείο.
Πρόκειται για το σχέδιο που είχε εκπονήσει η Πόλα Ρούπα, η συμβία δηλαδή του Νίκου Μαζιώτη. Το σχέδιο προέβλεπε την «αρπαγή» του συντρόφου της μέσα από τις φυλακές με ελικόπτερο. Κι αυτό μαζί με ορισμένους άλλους κρατούμενους, μέλη της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς”. Επαναστατικό Ταμείο
Μάλιστα και όπως λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών: “Το “κουβάρι” τώρα θα ξετυλιχθεί. Το επόμενο στάδιο ερευνών έχει να κάνει με τους έγκλειστους στην φυλακή τρομοκράτες, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που γνώριζαν την ύπαρξη του λογαριασμού. Και κυρίως ποιοι είναι αυτοί που έδιναν την εντολή στους ποινικούς, να τον τροφοδοτούν με χρηματικά ποσά”.

Η αποκάλυψη και οι συλλήψεις

Όλα ήρθαν στο «φως» το πρωί της Τρίτης, 08.05.2018. Έπειτα από ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν οι 14 ύποπτοι. Όλοι τους είχαν καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό που είχε ανοίξει στην “Western Union”, ο Κων/νος Γιαγτζόγλου,ο οποίος χρησιμοποιούσε την ψεύτικη ταυτότητα που είχε βρεθεί από τους Αστυνομικούς στην γιάφκα του Αγίου Παντελεήμονα.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom