Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Και δεύτερη Βουλγάρα αγνοείται στο Ρέθυμνο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. - Το στοιχείο που τις ενώνει


Κλιμακώνεται η αγωνία για τις 2 αγνοούμενες στο νομό Ρεθύμνου την 37χρονη εγκυμονούσα Ντέσι Ιλίεβα που έχει εξαφανιστεί από τις 2 Μαΐου και την Αντονίνα Ζόεβα, 38 ετών που αγνοείται από τις 11 Μαΐου.

Εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο η Αντονίνα Ζόεβα

Από την περασμένη Παρασκευή αγνοείται η 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα η οποία είχε κανονίσει να πάει για μπάνιο με δύο φίλες της, ωστόσο εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Πρόκειται για μία γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής η οποία είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού. Το περιστατικό ανέφερε στην αστυνομία ο Σύριος σύντροφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλες της Αντονίνα Ζόεβα δεν έχουν καταφέρει από τότε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, καθώς το κινητό της είναι κλειστό. Από τότε, την αγνμοούμενη την ψάχνουν με αγωνία και στο διαδίκτυο.

Η 38χρονη Βουλγάρα εξαφανίστηκε από το Χουμέρι Μυλοποτάμου, ενώ για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η Αστυνομία.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τις δύο αυτές γυναίκες τις ενώνει η καταγωγή τους από τη Βουλγαρία και η εργασία τους στο Ρέθυμνο. Σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στην υπόθεση της Αντονίνα Ζόεβα, ενώ επιλεκτικά συνεχίστηκαν οι έρευνες και η ανάκριση στο νότιο Ρέθυμνο για την τύχη της Ντέσι Ιλίεβα.

Δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι, εγκαταλελειμμένα και μη στον Κεραμέ, τα γύρω χωριά, όπως και σε όλη τη δύσβατη αυτή και απόκρημνη περιοχή στο νότιο Ρέθυμνο, που την έχουν σαρώσει με τη βοήθεια διασωστικού οχήματος της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Αστυνομία, λιμενικό, εθελοντές Σαμαρείτες έχουν κινήσει γη και ουρανό για να βρουν κάποιο ίχνος της Ντέσι Ιλίεβα, όμως μάταια. Στις έρευνες συμβάλει και πυροσβεστική υπηρεσία Ρεθύμνου, με τον διοικητή, Νίκο Λαγουδάκη, να τονίζει το πόσο δύσκολη είναι η έρευνα σε μια τόσο δυσπρόσιτη περιοχή.

Τα σώματα ασφαλείας σαρώνουν τις παραλίες στο νότιο Ρέθυμνο, του δήμου Αγίου Βασιλείου σε όλη την ακτογραμμή των 20 χιλιομέτρων από τον Πλακιά μέχρι την Αγία Γαλήνη, ψάχνοντας εναγωνίως να βρουν κάποιο ίχνος της άτυχης 37χρονης εγκυμονούσας.

Τα νεά στοιχεία για την Αντονίνα Ζόεβα

Εντάθηκαν σήμερα οι έρευνες σε Ρέθυμνο και Μυλοπόταμο για τη νέα αγνοούμενη.

Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης, ωστόσο μεταφέρει την αγωνία των δημοτών της περιοχής για την ανεύρεση της Ντέσι Ιλίεβα για την οποία σήμερα η έρευνα και η ανάκριση συνεχίστηκε επιλεκτικά στο νότιο Ρέθυμνο.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της εποπτικό υλικό από τις κάμερες των καφενείων του χωριού Κεραμές, χωριό του συντρόφου της Ντέσι που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της. Αυτό το υλικό ωστόσο δεν απέβη χρήσιμο στις έρευνες, αφού είχε αντικατασταθεί από υλικό νεότερων ημερών από την εξαφάνιση της Ντέσι στις 2 Μαΐου.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και για τις δύο αγνοούμενες, καλύπτοντας πλέον το μεγαλύτερο τμήμα του νομού και της πόλης του Ρεθύμνου με την ελπίδα ότι κάτι θα στρέψει την αναζήτηση στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να βρεθούν οι άτυχες γυναίκες.



https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom