Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σικάγο γίναμε! Πυροβολισμοί εναντίον 24χρονου στον Αγιο Δημήτριο - Στο Ελληνικό κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν με κατσαβίδια


Οι δυο δράστες πλησίασαν τον 24χρονο με μια μηχανή στην οδό Καπάτου στον Άγιο Δημήτριο. Αμέσως μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Η επίθεση στη μέση του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο έγινε τη
νύχτα. Ο νεαρός προχωρούσε στην άκρη του δρόμου όταν οι κακοποιοί πλησίασαν, σταμάτησαν δίπλα του και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει τον πυροβόλησαν. Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά, οι περίοικοι βγήκαν στον δρόμο και είδαν τον 24χρονο πεσμένο στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά. Έτσι οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”.

Μετά την επίθεση ο νεαρός υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα όπου είχε τραυματιστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να του πάρουν κατάθεση.

Τρόμος στο Ελληνικό: Κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν κρατώντας κατσαβίδια

Δέκα και μισή το βράδυ της Τρίτης εισέβαλαν στο διαμέρισμα στο Ελληνικό οι τρεις κουκουλοφόροι ληστές.

Μια 93χρονη κατάκοιτη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές. Οι κουκουλοφόροι με τα κατσαβίδια κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα και να εισβάλουν στο διαμέρισμα πριν η οικιακή βοηθός προλάβει να αντιδράσει.

Οι ληστές έπεσαν πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο. Την ακινητοποίησαν και απείλησαν την 93χρονη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματά της.

Άρπαξαν 80 ευρώ και τον Σταυρό της 93χρονης και έφυγαν.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας οι δράστες δεν εντοπίστηκαν…

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom