Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: Ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου με τραγικό μάρτυρα τον ανήλικο γιο τους! (βίντεο)


Εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες δύο άτομα, τα οποία ήταν θανάσιμα τραυματισμένα, σε σπίτι στον Στρόβολο – Η Αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, κάνοντας λόγο για ειδεχθές
έγκλημα με πολλαπλές μαχαιριές, ενώ το στυγερό έγκλημα διεπράχθη ενώπιον ενός ανηλίκου – Νεκρός ένας 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη σύζυγός του εξ Ελλάδος, εργαζόμενη της Κεντ. Τράπεζας οι οποίοι ευρέθησαν μέσα σε λίμνη αίματος – Το 14χρονο παιδί τους διέφυγε από το σπίτι μεταβαίνοντας σε γειτονική οικία όπου και ζήτησε βοήθεια – Οι έρευνες εστιάζονται στην πίσω αυλή και την κουζίνα - Αντιφατικές πληροφορίες περί 2 δραστών αλλά κανενός ίχνους παραβίασης.

Το ειδεχθές έγκλημα διεπράχθη στην οδό Ζαλόγγου σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές του Στροβόλου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ανταποκριτή του ΡΙΚ που βρίσκεται στην σκηνή επίκειται ενημέρωση από τον Εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν πλέον εστιαστεί στην πίσω αυλή και στην κουζίνα που εφάπτεται αυτής. Παράλληλα, η εξ Ελλάδος σύζυγος του 60χρονου καθηγητή, 59 ετών, αναφέρεται στο ρεπορτάζ πως εργαζόταν για την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.


Αξίζει να αναφερθεί ότι υφίστανται πολλές και αντιφατικές μεταξύ τους πληροφορίες, όπως η ύπαρξη δύο δραστών με κουκούλες, οι οποίο μάλιστα έχει ειπωθεί ότι είπαν στον 14χρονο ότι δεν θα τον πειράξουν, ενώ αυτό το σενάριο ενδεχομένως αντικρούεται από την ανεπιβεβαίωτη επίσης πληροφορία ότι δεν έχει εντοπιστεί ίχνος παραβίασης στην οικία τους.
Δείτε την ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη:
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ανταπόκριτη του ΡΙΚ, επικαλούμενος μη διασταυρωμένες πληροφορίες, οι έρευνες των Αρχών έχουν πλέον εστιαστεί στην πίσω αυλή και την εφαπτόμενη σε αυτή κουζίνα της οικίας, ωστόσο το ζεύγος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους.

Το ιστορικό

Όλα έγιναν γύρω στη 1 τα ξημερώματα όπου σύμφωνα με πρώτες αναφορές το ζεύγος φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα εντός της οικίας του. Το σενάριο της ληστείας δεν αποκλείεται από τις Αρχές οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο ερευνών. Εντός της οικίας βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του ζεύγους, ένα αγόρι ηλικίας 14 ετών, το οποίο εξάλλου ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς, αυτό διέφυγε από την οικία και προσέτρεξε σε γειτονικό σπίτι για βοήθεια.
Μετά από το τηλεφώνημα από το σπίτι των γειτόνων και το μικρό παιδί, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν επιτόπου, αποκλείοντας τόσο την σκηνή του εγκλήματος, όσο και την ευρύτερη περιοχή. Με το πρώτο φως της μέρας κατέφθασαν επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις και εξειδικευμένα κλιμάκια ερευνητών της Αστυνομίας, ενώ για αυτοψία εκλήθη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
Εξάλλου, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά τόσο για τον τρόπο διάπραξης του στυγερού εγκλήματος, όσο και για το τι ενδεχομένως είχε προηγηθεί του τραγικού συμβάντος. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι ένας 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη σύζυγός του εξ Ελλάδος, επίσης καθηγήτρια στο επάγγελμα, αν και αναφέρεται πως εργαζόταν για την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

https://www.newsit.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom