Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τρόμος στο λόφο του Στρέφη για δύο φοιτήτριες - Τρεις Αλγερινοί τις λήστεψαν και προσπάθησαν να τις βιάσουν


Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια τριών Αλγερινών έζησαν την Κυριακή το βράδυ δυο φοιτήτριες στο Λόφο του Στρέφη όταν τρεις κακοποιοί, όχι μόνο τις λήστεψαν με την απειλή όπλου,
αλλά ασέλγησαν σε βάρος τους πάντα με την απειλή του πιστολιού.

Ωστόσο η αντίδραση της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μονάδας της ΟΠΚΕ ήταν άμεση, με αποτέλεσμα οι τρεις αλλοδαποί να συλληφθούν λίγη ώρα μετά και μάλιστα επ’ αυτοφώρω την στιγμή που προσπαθούσαν να ληστέψουν έναν ηλικιωμένο άνδρα, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ τις Κυριακής, όταν οι δυο 22χρονες φοιτήτριες έκαναν βόλτα στο Λόφο του Στρέφη. Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά και τις ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού κι ενός μαχαιριού.

Οι κακοποιοί ζήτησαν από τις έντρομες κοπέλες να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν στις τσέπες τους. Χωρίς να προβάλουν αντίσταση οι κοπέλες έδωσαν τα χρήματα, με το σκεπτικό να απεμπλακούν γρήγορα από την απειλή των κακοποιών, πλην όμως έκαναν λάθος.

Ο ένας από τους ληστές κόλλησε το όπλο του στο κεφάλι της μιας 22χρονης και την υποχρέωσε να μείνει ακίνητη, όσο αυτός την άγγιζε σε επίμαχα σημεία του κορμιού της. Στη συνέχεια οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι δυο κοπέλες άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, που άλλωστε είναι κοντά και κινητοποιήθηκαν γρήγορα μονάδες της ΟΠΚΕ που σταθμεύουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι τρεις αλλοδαποί, κοντά στην Λ. Αλεξάνδρας, την στιγμή μάλιστα που είχαν ακινητοποιήσει έναν ηλικιωμένο και ήταν έτοιμοι να τον ληστέψουν.

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οι συλληφθέντες μέσα σε διάστημα πέντε ημερών είχαν διαπράξει τρεις ληστείες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom