Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την φοιτήτρια που γέννησε και παράτησε το βρέφος


Μια τραγωδία που ακόμη και σήμερα αφήνει πολλά ερωτήματα χωρίς απάντηση εξελίχθηκε στη Νέα Σμύρνη με την 22χρονη φοιτήτρια να αφήνει το νεογέννητο βρέφος να πεθαίνει από το κρύο.

Η νεαρή σπουδάστρια ΙΕΚ ομολόγησε χθες την πράξη της στους αστυνομικούς λέγοντας ότι πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η 22χρονη υποστήριξε ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που την κρατούσε κρυφή από όλους, ακόμη και από τον πατέρα του βρέφους.

Όταν το βράδυ της περασμένη Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη της, πανικοβλήθηκε. Εκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνεχεία τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δυο ιατροδικαστές Σουλτανα Μαριανου και Γιωργος Ντιλερνια που διενήργησαν τη νεκροτομή απεφάνθησαν ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12-20 ώρες μετά τη γέννηση του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η κοπέλα είναι φοιτήτρια στην Καλαμάτα και παιδί χωρισμένων γονιών.Πήγε στην Αθήνα λίγο πριν γεννήσει και χωρίς να έχει πει σε κανέναν τίποτε.

Φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας και παιδί χωρισμένων γονιών η 22χρονη , σύμφωνα με πληροφορίες , λίγο καιρό πριν γεννήσει άφησε τις σπουδές της και ήρθε στην Αθήνα όπου διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τη μητέρα της.

Ο πατέρας της εξήγησε στο protothema.gr πως έμαθε για το περιστατικό από την πρώην γυναίκα του όταν εκείνη του τηλεφώνησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να τον ενημερώσει.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η 22χρονη σπουδάστρια, άλλα και τις πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, όταν η νεαρή κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, δεν αποκάλυψε σε κανέναν το μυστικό της και προσπάθησε φορώντας φαρδιά ρούχα αλλά και τη βοήθεια του σωματότυπου της και των περιττών κιλών να κρύψει αυτό που της συνέβαινε.

Ούτε η μητέρα της που μένουν στο ίδιο σπίτι στη Νέα Σμύρνη φέρεται να είχε αντιληφθεί το παραμικρό για όσα βίωνε το παιδί της,ενώ τίποτα δεν φαίνεται να γνώριζε και ο πατέρας του νεογέννητου.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ισχύει αυτό που υποστήριξε η νεαρή, ότι κάνεις άλλος δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη ή αν η μητέρα της που είναι τραπεζική υπάλληλος ήξερε και προσπάθησε να το συγκαλύψει.
http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom