Κυριακή 15 Απριλίου 2018

"Λάρσα σ' είδα και λαχτάρσα"... 4 - 2 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)

Ηρωας ο Δημήτρης Κυριακίδης

Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε σήμερα στη Λάρισα από την ΑΕΛ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018,όπου ηττήθηκε με το βαρύ 4-2.

Ενα ματς που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αγρινιώτες που πήγαν στη Λάρισα με πολλές ελλείψεις,αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε τραγωδία...

Με το καλησπέρα,μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Μοράρ έκανε το 0-1. Ο σκόρερ του Παναιτωλικού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Ρόσα και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπόζοβιτς, ο οποίος βρήκε την «στρογγυλή θεά» με τα ακροδάχτυλα χωρίς να καταφέρει να της αλλάξει πορεία.(δείτε το εδώ)

Αυτή ήταν η παρουσία του Παναιτωλικού στο σημερινό αγώνα!

Ο προπονητής της Λάρισας Σωτήρης Αντωνίου φάνηκε πολύ καλά διαβασμένος κι "έπιασε Κώτσο",κατά το κοινώς λεγόμενο,τον Τραϊανό Δέλλα ο οποίος είχε την έμπνευση να καλύψει τις απουσίες βάζοντας στόπερ για πρώτη φορά τον Τσοκάνη και αριστερό μπακ τον Μαρινάκη.Ετσι ο Λαρισαίος χτύπησε από αυτή την πλευρά με τον ταχύτατο Μασούρα προκαλώντας απανωτά εμφράγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Στο 9' ο Ντέλετιτς έβγαλε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και από εκεί ο Μιλοσάβλιεβιτς με πλασέ στην κίνηση την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Κυριακίδη ισοφάρισε 1-1.(δείτε το εδώ)

Στο 14' μετά από κόρνερ του Ντέλετιτς από τα δεξιά, ο Γκόλιας από τη γραμμή της μικρής περιοχής με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας γράφοντας το 2-1.(δείτε το εδώ)

Στο 21' ο Μάρκος Πάουλο και ο Μασούρας πολύ μακριά από την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ προσπαθούσαν να πάρουν θέση, ο Μασούρας έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής είδε χτύπημα και έδειξε αυστηρά την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού.

Από κει πέρα η Λάρισα οργίασε στο γήπεδο πάντα από την δεξιά πλευρά,δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και μη υπάρχοντος Κυριακίδη το σκορ θα έπαιρνε δραματικές διαστάσεις!

Στο 41' ο Τσοκάνης ανέτρεψε τον Ναζλίδη μέσα στην περιοχή και... πέναλτι.Ο ίδιος ο Ναζλίδης την ημέρα της γιορτής του με εκτέλεση αλά Πανένκα νίκησε τον Κυριακίδη και έκανε το 3-1.(δείτε το εδώ)

Μετά το 3-1 η Τσοκάνης πήγε στη φυσική του θέση,ενώ μετά το 61' πέρασε αμυντικός χαφ και αριστερο μπακ ο Ρότσα(άγνωστο γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή)! 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με το σκορ στο 3-1,63%-37% η κατοχή της μπάλας και 10-1 οι τελικές υπέρ της Λάρισας.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να βγει στην επίθεση,αλλά...

Στο 57' ο Ντέλετιτς άνοιξε ωραία προς τα αριστερά, ο Χούπτσεφ έβγαλε τη σέντρα και ο Αγκάνοβιτς με κοντινή κεφαλιά έκανε το 4-1.(δείτε το εδώ)

Στο 61' με ένα απίστευτο αυτογκόλ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 4-2,όταν σε βαθιά μπαλιά του Μπράβο, ο Μασούρας στη γραμμή της περιοχής με υπερένταση βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι προκειμένου να μην περάσει για τον Ρόσα, αλλά η «στρογγυλή θεά» πήρε ύψος πέρασε πάνω από τον Μπόζοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα.(δείτε το εδώ)

Από το σημείο αυτό και μετά η Λάρισα χαλάρωσε δίνοντας χώρο στον Παναιτωλικό,ο οποίος στο τέλος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει σε 4-3 με τον Μοράρ,αλλά και στο 82' με τον Ντίας....

Σ' αυτό το τελευταίο μισάωρο ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε φανταστικές επεμβάσεις ώστε να είναι ο ήρωας του αγώνα παρά τα 4 γκολ που δέχτηκε!

Η νίκη της Λάρισας της εξασφάλισε κατά 99% τη σωτηρία,ενώ για τον Παναιτωλικό ήταν ένα εφιαλτικό απόγευμα....

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μοράρ, Γκουτιέρες, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο(63' Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο(80' Βασιλούδης).

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρας(70' Mλαντένοβιτς), Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς(61' Περόνε), Ντέλετιτς(80' Μπάλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom