Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αποκαλύψεις σοκ για το μωράκι στη Νέα Σμύρνη! - Πέθανε επειδή το άφησαν 12 ώρες στο κρύο


Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και νεκρό στη Νέα Σμύρνη - Το μωράκι, σύμφωνα με τις
πρώτες ενδείξεις, γεννήθηκε ζωντανό και πέθανε επειδή το εγκατέλειψαν μέσα στο κρύο για τουλάχιστον 12 ώρες - Εντοπίστηκε νεκρό το απόγευμα του Σαββάτου (21.04.2018) νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη - Η ακριβής αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη - Περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

«Παγωμένη» παραμένει όλη η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου (21.04.2018) όταν βρέθηκε νεκρό ένα βρέφος  στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Το αγοράκι εντοπίστηκε από μία γυναίκα στον ακάλυπτο, τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του και μέσα σε ένα σεντόνι.

Πέθανε από το κρύο

Δυο μέρες αργότερα, ο ιατροδικαστής έρχεται να επιβεβαιώσει το χειρότερο σενάριο… Το μωράκι ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε και όπως όλα δείχνουν πέθανε από το κρύο! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ενώ η ακριβής αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη. Το τοπίο για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.
Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το μωράκι πέθανε επειδή εγκαταλείφθηκε στο κρύο. Το βρέφος εγκαταλείφθηκε βράδυ λίγο αφότου ήλθε στη ζωή και έμεινε στο κρύο για τουλάχιστον… 12 ώρες. Το μωράκι δεν άντεξε και ξεψύχησε!

«Φύλλο και φτερό» η γειτονιά που βρέθηκε το νεκρό μωράκι

Τώρα οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» και την γύρω πολυκατοικίες, μιας και απομακρύνεται το σενάριο ο δράστης να είναι ένοικος του κτιρίου, στον ακάλυπτο του οποίου βρέθηκε το αγοράκι.
Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα πήραν κατάθεση από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιπονήσσων, ενώ εξετάζονται και οι όποιες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να «ανιχνευθούν» ύποπτες κινήσεις.
Ιδιαίτερο είναι ο προβληματισμός για το γεγονός ότι είναι το δεύτερο περιαστικό τέτοιου είδους που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό, αφού στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο στην Πετρούπολη.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες, όπως είναι φυσικό, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο πετάχτηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!
Μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνουν έκπληκτοι, όπως είναι φυσικό από το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υποστηρίζουν πως αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος της γειτονιάς.
Το αγοράκι  φαίνεται να βρήκε μια καθαρίστρια, που ενώ έκανε την δουλειά της εντόπισε το άψυχο κορμάκι του κάτω από ένα φαράσι. Το θέαμα αυτό προφανώς και την σόκαρε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και την ανέκρινε.
Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom