Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

O Κατσίκης των ΑΝΕΛ σε ρόλο "λαγού" προτείνει ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους! (βίντεο)

"Οι ηγεσίες των δύο χωρών να παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη"!

Κάποιο προφητικό όνειρο είδε απόψε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης και έτρεξε πρωί πρωί στο ΣΚΑΪ να προτείνει την ανταλλαγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που
κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Μάλιστα ο κύριος Κατσίκης ζήτησε να παρακαμφθεί η δικαιοσύνη των δύο κρατών και τόνισε ότι αυτά που λέει δεν τα συζήτησε με τον πρόεδρο του κόμματός του,αλλά είναι προσωπική του άποψη!



Τώρα εμάς αυτό γιατί μας μοιάζει με "λαγό" που προετοιμάζει το έδαφος μιας ανέντιμης συναλλαγής;

Διαβάστε τι λέει ο κύριος βουλευτής:

"Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση", τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Μάλιστα, σε ερώτηση εάν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο της ανταλλαγής με τον Πάνο Καμμένο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Άμυνας, Όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom