Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Σοκάρει το άγριο έγκλημα στο Μαρούσι - Ληστεία μετά φόνου για λίγα χρήματα κι ένα κινητό;

Σκότωσαν 19χρονο μπροστά στα μάτια της φίλης του

Συγκλονίζει το Μαρούσι η άγρια δολοφονία 19χρονου στην πλατεία Ηρώων - Τον τραυμάτισαν μέχρι θανάτου με αιχμηρό αντικείμενο τα ξημερώματα της Κυριακής - Όλα έγιναν μπροστά
στα μάτια της 18χρονης φίλης του - Η νεαρή κατέθεσε πως του ζήτησαν κινητό και λεφτά και όταν αρνήθηκε να τα δώσει, τον σκότωσαν - Η αστυνομία εξετάζει επίσης όλα τα ενδεχόμενα ακόμη κι αυτό να είχε το θύμα ραντεβού με τους δολοφόνους του - Εξαφανίστηκαν μετά το περιστατικό οι τρεις κουκουλοφόροι

Μια ζωή που χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Θύμα ένας 19χρονος. Η μοιραία συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018) στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι με τους τρεις κουκουλοφόρους. Τον κάρφωσαν στο στήθος και εξαφανίστηκαν.
Οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά την πρώτη κατάθεση της 18χρονης που είδε το φίλο της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της, είναι πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.
Παρά την κατάθεση της κοπέλας, οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη ένα ενδεχόμενο: να είχε ραντεβού το θύμα με τους δολοφόνους του. Με τους ανθρώπους που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα και τον εγκατέλειψαν.
Ο 19χρονος και η 18χρονη φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Ήταν 05:00 τα ξημερώματα. Επέστρεφαν στο σπίτι από διασκέδαση. Οι τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες τους πλησίασαν, ζήτησαν από τον νεαρό το κινητό του και τα λεφτά του. Κι όταν εκείνος αρνήθηκε, τον μαχαίρωσαν στο στήθος.
Αυτό προκύπτει από την πρώτη κατάθεση της νεαρής κοπέλας που είδε το φίλο της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της. Η νεαρή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά έχει δώσει ήδη μια πρώτη κατάθεση. Στην Ασφάλεια για κατάθεση βρίσκονται κι άλλα πρόσωπα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας. 

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στο Μαρούσι

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί. Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.
Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!
Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή. Τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.
Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Έδωσαν κι εκείνοι κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.
Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκ στους κατοίκους

Η είδηση πως ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός στην πλατεία Ηρώων σόκαρε τους πολίτες που μένουν στην περιοχή.
«Τα παιδιά μαζεύονται εδώ για να κάνουν σκέιτ. Δεν ενοχλούν. Κάθονται, παίρνουν ποτά από το περίπτερο», λένε δυο γυναίκες που μένουν κοντά στην πλατεία.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom