Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας (φωτο & βίντεο)


Ένταση επικρατεί έξω από τον χώρο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μεταξύ μικρής ομάδας οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων της αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση χημικών.

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στον Πειραιά μεταξύ ομάδας οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων της αστυνομίας, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Πλατείας Κοραή.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου μιλάει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή.

Η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, περίπου 150 οπαδοί των Ερυθρόλευκων έχουν εκ νέου συγκεντρωθεί έξω από το "Θεοξένια" και πιθανότατα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα ματαιωθεί.

http://www.news247.gr/

«Απρόκλητη επίθεση»
Οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριζουν ότι η Αστυνομία επιτέθηκε απρόκλητα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου,κάνοντας λόγο για "αλόγιστη χρήση χημικών από την Αστυνομία".





https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom