Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης! (βίντεο)


Πέθανε ξαφνικά σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης.

Ο 55χρονος δημοσιογράφος ένιωσε μια αδιαθεσία και
μετέβη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 το πρωί.

Ο Νίκος Γρυλλάκης υπηρέτησε με πάθος για περισσότερα από 30 χρόνια τη δημοσιογραφία μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

O Νίκος Γρυλλάκης ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί δύο ετών.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Ευθυμίου


Την είδηση ανακοίνωσε η Σταυρούλα Δουβαρά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ:«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, παγωμένοι. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει, γιατί κανείς δεν είναι έτοιμος για αποχαιρετισμούς...Έφυγε σήμερα το πρωί ξαφνικά από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας εξαιρετικός φίλος» είπε με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος.



Η Βάλια Πετούρη, στην αρχή της εκπομπής «Επτά» που παρουσιάζει, αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, πήρε τηλέφωνο στο κανάλι και είπε πως λόγω αδιαθεσίας δεν θα πάει στη δουλειά του.

«Καλό ταξίδι Νίκο… Δεν ξέρω τι άλλο να πω τα λόγια είναι λίγα αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι.

Ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν στον οδηγό της προηγούμενης εκπομπής.

Πήρε τηλέφωνο, πάντα επαγγελματίας μέχρι το τελευταίο λεπτό, και είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει γιατί αισθάνεται μια ανησυχία και θα μεταβεί στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο όμως κατέληξε.

Καλό ταξίδι». είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της συνάδελφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom